Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után? (Többi lent. )

Körülmetélés után? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Kb 3 hete teljesen körülmetéltek(kötekedőknek írom: muszáj volt.) szépen begyógyult a seb meg minden,de a makkom teteje eléggé ronda. Foltos,érzékeny és a makkom tetejébe futó külső vezeték néha megsérül és vérzik. Volt másnak is ilyen? Nagyon köszönöm előre is!
2014. máj. 25. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
A vérzés okát látatlanban nem tudom, de a makk foltosodását lehet, hogy egy lichen sclerosus nevű bőrbetegség okozza (és nem a körülmetélés)! Ha ez a betegség a fitymádon is megjelent, valószínűleg ez vezetett a fitymaszűkülethez is! Nézz utána ennek és mutasd meg bőrgyógyásznak!
2014. máj. 25. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
22%

Nekem a korulmeteles utan evekkel kezdodott a foltosodas, ezek a foltok egyre terjedtek (meg ma is, csak mar nem lehet latni, hogy ujabb van, annyira belepte az egeszet) latta kb 100 orvos (also hangon) es egyik se mondta, hogy letezne ilyen betegseg es, hogy en ebben szenvednek, csak elmondtak, hogy tobb ferfinek is foltos a makkja, ilyen van.

Csak, mivel en korulmetelt vagyok, ezert ez sajnos folyamatosan latszik.

2014. máj. 25. 11:36
 3/4 A kérdező kommentje:
De nálam ezek a foltok sebek és fájnak is.
2014. máj. 25. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
47%

Mindenképpen fordulj bőrgyógyászhoz, mert bármi biztosat csak ő mondhat miután megvizsgált (mi csak tippelni tudunk)!

De addig is nézd meg ezt a videót! A sebesedés is lehet az LS tünete, mert az érintett területen a bőr kevésbé rugalmas és könnyebben sérül!

[link]

Ezen kívül pl. gombás fertőzés is okozhat piros foltokat és sebesedést. Ami fontos, hogy ne halogasd sokáig az orvost, mert bármi is okozza, kezelés nélkül az állapotod romolhat is!

2014. máj. 25. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!