Van valakinek valamilyen tapasztalata Dr. Fekete Ferenccel?
Dr. Fekete Ferenc Magyarország egyik legismertebb és legdrágább urológusa, aki elég erősen metéléspárti, rendre rábeszéli betegeit a teljes körülmetélésre, akkor is, ha csak rövid fitymaféke van az illetőnek, ami neki újabb súlyos pénz a te pénztárcádból. Lézerrel dolgozik, ami neki nem nagy kunszt, de a fitymafék utána attól még nem biztos, hogy nem marad rövid egy kicsit, nem mindig azt és úgy csinálja, ahogy azt a betege kéri, ha sérelmezed nála ezt, hajlamos kézlegyintéssel elintézni. Nagyon népszerűsíti akárhány felvásárolt honlapján a körülmetélést, ezért, ha hozzáfordulsz, légy vele óvatos!
A rövid fitymafékre nem a körülmetélés a megoldás, még akkor se, ha azért vannak lobbisok/orvosok, akik ezt állítják!
Én voltam már nála, igaz nem fitymafék miatt. A személyes tapasztalataim pozitívak. Korrektül tájékoztatott, alapos volt és nem akart rám erőltetni semmit.
Drágának drága, de én olcsó magánorvossal még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!