Tesóm lehet meleg? 14f
A szexuál pszichológus a következőt írja ,mások nemi szervének a megfigyeléséről .Kortól függetlenül ez így van.
Már ovis korban is felfigyelnek egymáséra ,ha meztelenül látják egy mást.Pedig akkor még nem lehet feltételezni sem ki lehet meleg,ami már pedig akkor is eldöntött tény .
Később meg akik közös fürdőkben fürdenek,fél szemmel rápillantanak a másikéra is .Ez szinte reflex szerűen működik .Az a magyarázata,hogy a fiúk,férfiak mindig hasonlitják a sajátjukat a másikéhoz .Ez azt az eredmény hozza ,hogy mindig a másiké a nagyobb,formásabb .
Még akkor is nagyobbnak látják,ha netán pont egyformák is .Ennek meg az a magyarázata,minden felülről nézett hengeres test,kisebbnek látszik a valóságnál .
A meleg fiúka nem a másik fiú nemi szerve érdekli,ez jobban vonatkozik a heterókra.Náluk szimbólum e szerv nagysága .Abban a tudatban vannak ,ezzel lehet a nőket meghóditani .
A melegek érzelmileg vonzódnak egymáshoz .
Családban meg a melegek sem nyilványitják ki vonzódásukat.
Úgy hogy kérdező nem kell félned hogy nyomulna rád .ha meleg is lenne .Ha meg jobban utána olvasnál,a meleg tulajdonságoknak ,változna a szemléleted is .
Tudnék én neked feltenni kérdéseket,és nagyon kíváncsi lennék a válaszidra is .
kiváncsi hogy a te cuccod milyen. vagy az gondolja hogy az övével valami nem normális, és megnézné neked is e olyan
ikertesód nem? szerintem engedd meg neki
ettől még nem lesztek melegek
Nem hiszem hogy meleg lenne.És valóban a családban ha meleg is valaki nem a tesójához,hanem idegenekhez fog vonzódni.
De furcsa fiú hiszen nem egyszer látta már így nem tudom mit néz annyira.
Megkérdezheted hogy van e valami kérdése vagy mért nêz ennyire?Kíváncsi e valamire?
Gondolom te is láttad már őt meztelenül?
Ha igen magad is tudod hogy a korának megfelelő a mérete vagy kisebb netán.
Ha kisebb akkor emiatt nézeget téged.
Ha meg ő folyton ügyel hogy meg ne lásd,erről is hallottam már akkor lehet pici van neki.
akkor lehet, hogy felfedezett magán valamit, de nem meri megkérdezni, hogy neked is van e olyan, mit tudom én pl. a heréjén. én örültem volna anno ha lett volan ikertesóm akinek meg tudom tapogatni, hogy neki is olyan e
most meg parázik, hogy hererákja van, közbe meg az mellékheréje
de lehet, hogy tök más van mögötte, kérdezd meg tőle este amikor ketten vagytok, hogy van e valami gondja, fél e, vagy mit szeretne
egyébként meg még ha kivernétek egymásnak sem lennétek ettől melegek. sokan megteszik serdülőkorban
65%-os te beteg vagy hogy ilyen ötleteket adsz hogy te hogyan örültél volna ha a tesód heréjét taperhattad volna.
Meg ha kivernêk egymásnak akkor se lennének melegek.
Ilyen beteg ötleteket ne adjál tiniknek!
Nem normális dolog hogy testvérek egymással bármiféle sexuális tevékenységet folytassanak.Fogdossák,húzkodják egymásnak.
Az utolsónak igaza van! Nem kell szexuális kapcsolat testvérek között!
Viszont, tényleg az ikertesód lehet kíváncsi,hogy ebben a nagy átalakulásban te hol tartasz!
Én is örültem volna egy ikertesónak,ilyen idősen.... megtudtam volna beszélni vele a dolgokat! Sőt lehet csak kíváncsi milyen egy másik fiú teste! Ha következőleg öltözöl és ő néz. kérdez rá szépen,hogy pl. neki is növekedik e a szőr, vagy ,hogy milyen izom alakul ki jobban stb. Sőt vagy kezdjetek el szépen beszélni a férfi testről! Én azt mondom,hogy ha ikertesók vagytok,akkor még egymás előtt is levetkőzhettek (nem nyúltok egymáshoz, de megnézhetitek egymás testét) (semmi szexualitásra nem gondoltam, de én örültem volna,ha 14 évesen megtudom vizsgálni egy másik fiú testét és neki kérdéseket feltenni)...
Emellett lehet,hogy kezd kialakulni benne, hogy meleg! Azzal pedig tényleg ne piszkáld, mert nagyon nehéz időszaka jön majd neki! Borzalmas meleg kamaszként felnőni, így inkább támogasd őt, ha elmondja neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!