Nagyon izzadok, pedig még 30 fok sincs. Mi a fenét csináljak? Teljesen megkeseríti az életemet.
21 éves vagyok. Az a helyzet, hogy kb egész évben izzadok, de most, hogy jön a nyár, sokkal durvábban. Még 30 fok sincs, de már most úgy izzadok, mintha 40 fokban futottam volna 10 kilómétert.
Tegnap dél körül indultam el a suliba, de útközben inkább hazafordultam, mert nagyon izzadtam és tök ciki lett volna úgy bemenni :( Folyt a víz a fejemről, és elképzelhető, hogy a hátamon is látszott.
Mit csináljak? :( Milyen vizsgálatokra kéne elmennem, hogy megtudjam mi bajom van?
Nagyon sokan izzadunk ennyire .Az izzadás nem más,mint test hőfokszabályozása .Az izzadással jön ki a legtöbb méreg a szervezetből .Azt írja neked az 1 es,hogy a háziorvos ad beutalót.Azt nem írja hova ,pedig én is kíváncsi lennék rá.
Talán egy légkondis terembe .Amit mondani fog legfeljebb az,öltözz azután az időjárásnak megfelelően .Engem is ezzel bocsátott útnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!