Van itt olyan ember, akinek fitymaszűkülete volt és megműtötték?
Sziasztok, leírnátok hogy pontosan milyen típusú fitymaszűkületetek volt (pl. csak erektált állapotban nem volt hátrahúzható a bőr, vagy ernyedt állapotban sem?)
Arra is kíváncsi lennék, hogy a műtét maga milyen volt, meddig tartottak bent titeket utána? (ha bent tartottak?)
Értelmes válaszokat előre köszönöm :)
Rengeteg ilyen kérdés volt itt már GYKn, és volt oylan is ahol a srác leírta részletesen hogy mi történt, és mi lett utána.
Keresgélj egy kicsit, meglesz :)
#4 es a leglényegesebbet kihagytad.Altatásban történ ,vagy helyi érzéstelenitéssel.A ha érzéstelenitéssel ,akkor ez hogy történt,hova szúrtak,mennyire fájt? Műtét közben volt e fájdalom ? Ezek érdeklik a kérdezőt is szerintem .
Csak azért írtam,mert nekem ilyenekről is írogattak műtéten átesett fiúk.Jah,és a korod te sem irtad.
A műtétet a vizsga időszak utánra is meg lehet beszêlni az orvossal.Hosszú gyógyulási időre kell számítani.
És nem csak a körülmetélés létezik,ha nem durva nagyon a szűkületed akkor az orvosnak is mond el hogy ha lehet szeretnéd ezt elkerülni.Akik eddig írtak bármi fajta műtétről(bemetszés,fityma plasztika,részleges vagy teljes metélés)ott helyi érzéstelenítésben zajlott a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!