Kicsi a farkam, szerintetek?
Biztos unalmas már hogy mennyi ember le írja de azok általában "átlagosak" szoktak lenni.
Szóval 17 vagyok és 11cm hosszú és 3,5cm széles a farkam,nagyon gáz szerintem de nem tudok vele mit csinálni..Nem vagyok elhízott régebben 14 éves kor körül kicsit pocakos voltam de megnyúltam és azóta inkább vékonyak mondanám magam(52 kg 172cm) ennyi voltam sokáig most már 63kg mert kondizok.
Szerintetek még nőhet vagy 2cm-et? mert én már annak is örülnék,arra gondoltam hátha csak későn érő vagyok? csak mert pattanásom még van sok. Mellesleg nagyon kicsire össze megy 5-6cm.
Kérdező!
Mivel neked ernyedten pici a péniszed vérpéniszed van,annyit teszbez hogy ernyedten nagyon picike,ha feláll többszörösére nő meg.
Akinek meg ernyedten is nagy 9-12 cm akár,ha feláll pàr cm-vel lesz nagyobb pl 15 cm azt meg húspénisznek hívjuk.
Kösz a válaszokat,meg hogy senki nem írt hülyeséget.
Most már jobban érzem magam.
Utolsó... és ez a vár pénisz ami nekem van ez ritka? Csak mert akikről tudok azoknak mind húspéniszük van.
Ritkább mint a húspénisz,de azért nyugi sokaknak van vérpénisze.
Bárki ezzel akarna szívatni,beszólni,annyit kell mondani na mi van ennyire sötét vagy hogy nem hallottál még a vérpéniszről.
Figyelj, nekem nincs a méreteimmel (186 cm magas vagyok, 90 kiló és 16 cm) problémám, jelenleg 14 vagyok (tudom kicsit fiatal) de nincs azzal baj ha kicsi...
A lányok nagy részét nem az érdekli hogy mekkora hanem hogy te milyen vagy, és ez számít. Amúgymeg az már tök rendben van ha nagyobb mint a középső ujjad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!