15 éves vagyok és amikor merev a péniszem akkor a bört nem birom hátra húzni. Amikor hátra huzom és ugy áll fell akkor feszül és a bör elszorítja a vérkeringést a fitymámba. Nagy baj?
Figyelt kérdés
olvastam már rolla és nem szeretném a teljes körül metélést. Nyugtassatok meg hogy könyebb legyen mert nagyon parázok és a szüleim se tudják! (ez egy komony dolog kérem a vicces kedvüeket hogy meg se probáljanak trollkodni)2015. máj. 3. 23:11
21/23 anonim válasza:
Milyen emberek vannak?
Nem kell műteni nekik aztán megcsonkítják a nemiszervük annyi az eszük.
Szégyen.
Kb ha tudnák mások ha nem is a szemedbe, hogy az orvos mondta elég a krém,meg lenne a vêleményük hogy lehetet ennyi esze valakinek hogy megvagdossák....
Na most van bőr vagy nincs bőr a fitymádon?
Mert azt írod maradt bőr.
Tudod a teljes körülmetélésnél a makkot fedő egész bőrt levágják.
Részleges metélésnél csak pici részt vágnak le.
22/23 anonim válasza:
Amúgy bocs ha túlságosan szókimondó vagyok.De ez a véleményem,szándékosan nem akarlak sértegetni még ha úgy is tűnik.
23/23 A kérdező kommentje:
Na kb 2,5 év telt el a dolog óta azota sok dolog történt. Amióta megműtötték nem érzem azt hogy megbántam volna. Sose kellet használni síkosítót a szex-nel sem nem volt vele gond. Volt hogy a csajnak fel sem tűnt. Szóval így pár év után sem bántam meg. És Köszönöm az összes kommentelőnek aki leírt a véleményét. Meg azoknak is akik nem vettek részt ilyen beavatkozáson de elmondták mennyire rossz lessz majd. (Tévedtek)
2018. jan. 29. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!