Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves vagyok és amikor...

15 éves vagyok és amikor merev a péniszem akkor a bört nem birom hátra húzni. Amikor hátra huzom és ugy áll fell akkor feszül és a bör elszorítja a vérkeringést a fitymámba. Nagy baj?

Figyelt kérdés
olvastam már rolla és nem szeretném a teljes körül metélést. Nyugtassatok meg hogy könyebb legyen mert nagyon parázok és a szüleim se tudják! (ez egy komony dolog kérem a vicces kedvüeket hogy meg se probáljanak trollkodni)

2015. máj. 3. 23:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szóval első hét az első 3-4 napban érzékeny és fél van dagadva de nem fáj minden nap meg kell tisztítani 2x egy betadinos oldatban ami anyit takar hogy 2 harmad víz 1 harmad betadin egy géz lapal megtörölgeted

Ha zavar a gatya mármint irritál akkot én köbetekertem egy polyával vagy egy gézlapal amibe nem ragad bele a varrat! Ezen a háten egész végig itthon voltam de nem volt semmi baj szerintem már tudok újra hason feküdni! Ugyhogy ha van még egyébb kérdésed írj nekem itt vagy privbe! Amúgy nem pára mert velem egy szobába volt egy 6-7 éves kis srák és neki se fájt egy kicsit sem szóval ne félj de ha nem hiszel nekem akkor keress fel egy orvos! Ezt én friss tapasztalatokból írom remélem tudtam segíteni mindenkinek bocsi a helyes írási hibákér, de remélem így is le lehetett venni a lényeget!

2015. júl. 17. 00:01
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Hát örülök hogy eddig minden rendben ment, de kár, hogy nem a dolog megjavítása mellett döntöttél, főleg ha az orvos is felajánlotta... Reméljük hagytak azért bőrt, különben előfordulhat, hogy síkosító nélkül nehéz vagy lehetetlen lesz masztiznod miután felgyógyultál.
2015. júl. 17. 00:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem, valószínűleg megnyúzták és semmi bőr nincs már rajta. Ne beszéljünk már hülyeséget. Egyébként sikosító nélkül is lehet masztizni csak minek, amikor sikosítóval sokkal jobb. Még akkor is ha van az embernek fitymája.
2015. júl. 17. 00:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Senki nem mondott itt semmilyen nyúzást, csak egyszerűen a laza metéléshez kevésbé szükséges segédeszköz. Ask any American.
2015. júl. 17. 02:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Jeszus,krémmel kezelni lehetet volna te meg nem élttél ezzel a lehetőséggel,hanem levágatod a bőrt,más örült volna ha elkerülni,nem kell heteket varni hogy gyógyuljon.Hát nagy kár!Vissza már nem tudod csinálni,és ezt a beavatkozást még a vak is észreveszi.Nem értelek hiszen nem akartál tkm-et és el is kerülhetted volna.Nagy kár!
2015. júl. 19. 18:19
 16/23 anonim ***** válasza:

A doki meg jól át vert,mert mindenre azt mondják nem ciki,meg rutin műtêt.Persze rutin műtêt nekik minden nem őt vagdossák,hasi és szív műtêtre is ezt mondják,a beteg meg hónapokig szenved utóbbinál.Pedig az embereknek ez a műtét ciki,szívatják egymást ha kiderül,ha êszreveszik hogy néz ki és a sikosítóban igaza volt az egyik hozzászólónak,van hogy anélkül se maszti,se sex nem megy.Az meg ciki ha ehhez segítség kell ilyen fiatalon.Nem értelek ekkora melegben hetekig gézben kell lenned,a kinézete örökre megváltozott és nem jó értelemben miközben elkerülhető lett volna.

Nem akartalak bántani,de elsietted.Más örül ha elkerülheti a műtétet és neked csak azért nem fájt,mert altattak,de a többség csak érzéstelenítőt kap és érzi amikor a péniszébe többször beszúrják ezt és a varrás végét is.

Ne sértődj meg!Nem bántani akartalak.Csak érthetetlen,hogy ezt a testrészt ilyen könnyen örökre,maradandóan kinézetében változásra ítélted.A világon talán 25-30% metélt csak és ha csak nem a vallásuk,szokásaik(arab,török stb) miatti országról van szó akkor akkor ez a szám csökken is.

Bocs,nem bántani akartalak.

2015. júl. 19. 18:34
 17/23 A kérdező kommentje:
1. Már egy ideje így van és eddig nincs gond vele! 2.Rohadtul nem nyúzták meg hagyták rajta bört és síkosítot se semmit nem kell használnom úgyis müködik! 3 eddig akinek elmondtam hogy körül vagyok metélve senki nem mondta azt hogy te.... Zs hanem elfogadta h egeszeg ugyi okokból történt. Nem tudom páran hol éltek de elég gáz hogy páran ezt gáznak tartja.... Főleg ha muszáj volt!
2015. okt. 4. 23:13
 18/23 anonim ***** válasza:
De hiszen nem volt muszáj, mert volt rá más lehetőség is, még az orvosod is felajánlotta.
2015. okt. 5. 09:17
 19/23 anonim ***** válasza:

Te hol élsz!

Megmondta az orvos nem muszály!

Épp eszű ember ha elkerülheti hogy metélgessék akkor elkerüli!

Nem volt muszály!

2015. okt. 11. 21:56
 20/23 A kérdező kommentje:
36% AL pls figyi már egy ideje így vagyok és még nem gondolom azt h megbantam!
2016. febr. 18. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!