15 éves vagyok és amikor merev a péniszem akkor a bört nem birom hátra húzni. Amikor hátra huzom és ugy áll fell akkor feszül és a bör elszorítja a vérkeringést a fitymámba. Nagy baj?
Szóval első hét az első 3-4 napban érzékeny és fél van dagadva de nem fáj minden nap meg kell tisztítani 2x egy betadinos oldatban ami anyit takar hogy 2 harmad víz 1 harmad betadin egy géz lapal megtörölgeted
Ha zavar a gatya mármint irritál akkot én köbetekertem egy polyával vagy egy gézlapal amibe nem ragad bele a varrat! Ezen a háten egész végig itthon voltam de nem volt semmi baj szerintem már tudok újra hason feküdni! Ugyhogy ha van még egyébb kérdésed írj nekem itt vagy privbe! Amúgy nem pára mert velem egy szobába volt egy 6-7 éves kis srák és neki se fájt egy kicsit sem szóval ne félj de ha nem hiszel nekem akkor keress fel egy orvos! Ezt én friss tapasztalatokból írom remélem tudtam segíteni mindenkinek bocsi a helyes írási hibákér, de remélem így is le lehetett venni a lényeget!
A doki meg jól át vert,mert mindenre azt mondják nem ciki,meg rutin műtêt.Persze rutin műtêt nekik minden nem őt vagdossák,hasi és szív műtêtre is ezt mondják,a beteg meg hónapokig szenved utóbbinál.Pedig az embereknek ez a műtét ciki,szívatják egymást ha kiderül,ha êszreveszik hogy néz ki és a sikosítóban igaza volt az egyik hozzászólónak,van hogy anélkül se maszti,se sex nem megy.Az meg ciki ha ehhez segítség kell ilyen fiatalon.Nem értelek ekkora melegben hetekig gézben kell lenned,a kinézete örökre megváltozott és nem jó értelemben miközben elkerülhető lett volna.
Nem akartalak bántani,de elsietted.Más örül ha elkerülheti a műtétet és neked csak azért nem fájt,mert altattak,de a többség csak érzéstelenítőt kap és érzi amikor a péniszébe többször beszúrják ezt és a varrás végét is.
Ne sértődj meg!Nem bántani akartalak.Csak érthetetlen,hogy ezt a testrészt ilyen könnyen örökre,maradandóan kinézetében változásra ítélted.A világon talán 25-30% metélt csak és ha csak nem a vallásuk,szokásaik(arab,török stb) miatti országról van szó akkor akkor ez a szám csökken is.
Bocs,nem bántani akartalak.
Te hol élsz!
Megmondta az orvos nem muszály!
Épp eszű ember ha elkerülheti hogy metélgessék akkor elkerüli!
Nem volt muszály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!