15 éves vagyok és amikor merev a péniszem akkor a bört nem birom hátra húzni. Amikor hátra huzom és ugy áll fell akkor feszül és a bör elszorítja a vérkeringést a fitymámba. Nagy baj?
nem kéne általánostíani 67-os hülyegyerek
én is TKM ellen vagyok, de abszolút nem vagyok zsidógyűlölő
de ettől még a körülmetélés csonkítás, főleg ha valójában nincs rá szükség
szal jó lenne ha másik oldal sem lenne oda a metélésért, és nem reklámozná, illetve próbálna mindenkit rávenni, hogy metéltesse magát körül
Igen, nézesd meg orvossal. De egy hátrahúzható fityma esetén nem valószínű, hogy szükséges körülmetélni, főleg nem a teljes fityma eltávolításával. Csomó orvos hirtelen mégis elő tud jönni mással ha jelzitek, hogy szeretnéd megtartani a fitymádat – szólni kell vagy ki kell kérni másik szakorvos véleményét.
A bőr a legtöbb esetben nyújtható (amikor nem beteg; márpedig a fiatalkori fitymaszűkület jellemzően nem betegség eredménye), a szakorvos ehhez fel tud írni szteroidos kenőcsöt, ami gyorsítja a folyamatot.
Mivel ha merev a péniszed akkor is hátra tudod húzni a fitymád,bár ekkor feszül,fáj a körülmetélést el tudod kerülni.Metêlésre csak súlyos szűkület esetében van szükség.
Fitymaszűkületet fityma plasztikával is lehet kezelni,ekkor a fitymád megmentik,vagy van bemetszés.Nem csak a metêlés létezik.
UROLÓGUSHOZ 14 éves kortól egyedül is el lehet menni,nem kell beutaló,csak meg kell nêzni mikor van rendelés és elmenni rá,tb kártyát,szemêlyi igazolványt kell vinned.
Ha szégyenlős vagy és kísérővel mennêl,de nem szeretnéd ha ő előtte vizsgálnának meg,mert azért ez kellemetlen akkor várjon meg kint a váróba és csak vizsgálat után menjen be az orvoshoz beszélni,vagy ha bemegy veled beszêld meg hogy adfig forduljon el majd.
Van hogy nem kell műteni a fitymát,hanem szteroidos krêmet írnak fel.Ha az orvos megvizsgált akkor hallgasd meg és ha kell mond meg ha a metêlést mondaná,hogy ezt szeretnéd elkerülni mindenkêpp.
Több módszer van a fitymaszűkületre!
Meleg vízben is nehêz a fitymád hátrahúzni?
Mert sokszor vízben könnyebb.
Ên a 65%-ossal értek egyet és én se vagyok zs. gyűlőlő,de nem támogatom hogy egészsêges gyerekeket megcsonkítsanak vagy ha van más mód egy fitymaszűkülettel küzdő embernêl higy ne mondják el nekik a többi lehetőségűket,vagy erre vegyêk rá őket a tájékoztatás hiànya miatt!!!
És az hogy leírtam hogy beszólhatnak nekik és zs-nek csúfolhatják,nem gyűlőlet.Ez létezik,beszólhatnak,cukolhatnak érte.Bátyám munkatesója megkapta a beszólásokat.
Én a gyermekek csonkolását ellenzem!
És se vallással,se szokással nem fogok egyetérteni aki egészséges gyererkeket erre\ezekre hivatkozva csonkít meg,fájdalmaknak tesz ki.
Ez nem gyűlőlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!