Normális a nagy fityma?
A péniszemen merevedett állapotban is rajta marad a fitymám, vagy felgyűrődik az alján gyűrű szerűen. Ahhoz, hogy teljesen kisimítsam, eléggé hátra kell feszítenem, ilyenkor pirosas is lesz és feszül. Alapvetően tudom mozgatni fel és le, mondjuk úgy, hogy előre jobban megy, mint hátra, de persze a makkon túl is tudom húzni. Korábban volt egy fitymaszűkület tágító műtétem, de még most is ugyan olyan, az orvos nem mondott szükséges tornáztatást, én pedig feleslegesen nem akartam szétnyitni a sebet. Kezdem azt hinni, hogy nem is volt szűkületem, egyszerűen a fitymám ilyen.
Ami kérdésem lenne, hogy normális-e ez így? Alapvetően nincs fájdalom, de nem tudom, hogy későbbi használat közben hátrafeszülne-e annyira a fityma, hogy gondot okozzon (ezen probléma miatt még nem próbáltam ki élesben).
Találtam egy képet, talán ehhez hasonló a helyzet, azonban nem tudom eldönteni, hogy ezen egy szűkületes vagy egy normális fityma van ábrázolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!