Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék műtét után miért...

Fitymafék műtét után miért érzékeny a műtött résznél?

Figyelt kérdés

Kb. Egy éve műtöttek és aktus után szokott fájni kicsit. Illetve kellemetlen. Az orvos szerint rövid fitymafékem volt. De szerintem meg Qrvára nem volt mert rendesen hátra tudtam húzni a bőrt rajta. Én úgy láttam a dolgot hogy csak simán vékony volt a fék és ezért véreztem be egszer-kétszer.

A lényeg hogy egy év után érzékeny ott ahol műtöttek.

A masik kérdésem az lenne hogy egy ici pici kiálló rész az ott maradt örökre. Nos másoknak is?

2015. ápr. 26. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy rövid volt vagy vékony, ha bevérzett, akkor át kellett vágni. Azért érzékeny, mert ott sok az idegvégződés, esetleg évekig tart, míg hozzászokik az agy az érzékenységhez és már nem tekinti fájdalomnak. Az meg, hogy kiálló rész, hát így sikerült, erre mondják a sebészek, hogy hozott anyagból dolgoznak.
2015. ápr. 26. 11:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Esetleg szabad tudni hogy te is át estél rajta?
2015. ápr. 26. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy féket ha rövid,vagy gond van vele ,azt teljes egészében el kell távolítani,nem csak átvágni .Ilyen esetekben szinte nyoma sem marad .Az a pici rész aztán ott marad örökre .

Sajnálatodra legyen mondva ,van bent egy érző idegvégződés is ,ezért olyan érzékeny ott.

2015. ápr. 26. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!