Fitymafék műtét után, ez még változni fog?
Öt hete volt egy fitymafék műtétem. Nem távolították el (szerintem) az egészet, hanem csak meghosszabbították.
Ahol visszavarrták a fitymát a péniszhez, ott a varrat megsérült egyszer, és vérzett.
Vártam egy hónapot, csak után erőltettük, de rögtön megsérült, éreztem egy kellemetlen érzést és vérezni kezdett. Lehet, hogy több a gyógyulási ideje?
És most úgy látom, hogy a fitymát még mindig a fék tartja, ami bár lejjebb van (így hátrébb tudom húzni a fitymát), de most mintha rövidebb lenne. És merev állapotban érzem, ahogy feszül, és félek, hogy megint megsérül.
Itt vannak a képek, és bejelöltem néhányan, hogy hol sérült meg (hol varrták vissza). Nem nagyon élesek, de aki valamennyit ért hozzá, az remélem látja miről beszélek.
A kérdésem az, hogy az ott egyáltalán a fék e, vagy csak a heg, és majd jobban begyógyul e, és már nem a fék fogja tartani a fitymát?
Vagy az a fehér ott még mindig a fék, és az már nem gyógyul tovább? Mert akkor lehet, hogy még egy műtét kell, hogy az egészet eltávolítsák.
Kértem már időpontot, hogy megnézzék, de csak április közepére tudtak adni. (Amúgy ilyenkor írhatok a műtő orvosnak e-mailt, hogy mehetek e kontroll vizsgálatra? És akkor vele beszélek egy időpontot, nem kell megvárni a szakrendelési időpontot, ahol más orvos van, mint aki műtötte?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!