Fitymafék műtét után érheti víz?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondták, hogy nem kell semmivel se kenni, nem is kell kamillázás, csak hátrahúzott állapotban mossam meg mindig.
De sok helyen olvastam, h közvetlen nem érheti víz. Akkor most hogy van?
2015. febr. 22. 18:11
1/4 anonim válasza:
Nagyon kiváncsi lennék ki mondott ilyet a kórházban.Minden doki elsődlegesen a kamilla teát emliti,hisz ennek van a legjobb hatása a sebre .
Fürödni is szabad,csak kádban ülve nem .Beteadine fertőtlenitővel naponta le kell kenni .
2/4 A kérdező kommentje:
amugy az lehetséges, h néha még kicsit vérzik? de csak amikor hátrahúzom akkor van ott a sebnél egy fél csepp vagy annyi sem, de látszik azért h van. ez okés?
2015. febr. 22. 21:05
3/4 anonim válasza:
Igen, a műtét utáni napon már moshatod vízzel, de kb szerintem max folyatni tudod majd rá, mert érintésre nagyon érzékeny lesz. Nem probléma ha néhány napig vérzik, sokszor még 1 hét után is van néhány csepp. Betadine-t lehet rá tenni mosakodás után, illetve neogranormon-t, hogy jobban gyógyuljon. Nagyjából 3 hétre számíts mire a seb teljesen gyógyult lesz, viszont utána még néhány hétig érzékeny lehet a terület, ez egyénileg változó.
4/4 anonim válasza:
Nekem orvos azt mondta, hogy vízzel le kell mosni a váladékot és ujjal letörölni. Hát én nem mertem hozzáérni, csak folyattam rá a vizet, de nem volt gond, pár hét alatt begyógyult teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!