Most komolyan, pasik ti megtorlitek pisiles utan a peniszeteket?
Figyelt kérdés
Meg olyat is halottam,hogy wc papirral...Te jo eg...En pisilek es elrakom.2015. ápr. 15. 20:07
31/32 MacsoFavago válasza:
Jaa értem mire gondolsz. Hm, hát nem tudom a te vizelési szokásaid barátom,d e hogy nekem a fitymám alá 1 csepp pisa nem szokott bejutni az is biztos, lehet én vagyok rendkívül tehetséges pisálás terén te meg láma. Sőt, mindenzbizonnyal így van, ha te lehugyozod a fitymádat. Gratulálok hozzá. Így megértem, miért huzogatod az ujjad a hugycsöveden és miért törölgeted a farkad hegyét..
32/32 anonim válasza:
Ha hugyozas utan visszahuzod a figymat a makkra es elrakod akkor ugye az utolso csepp a boxerre jut... szeri ted hogyan? Ha a fityma a helyen van, es a farkad nem all tokeletes fuggolegesen lefele, akkor biztos, hogy jut a fitymahoz is
amugy az jutott eszembe, hogy ha megtorlod a segged szaras utan, hogy ne legyen szaros a gatyad, akkor hugyos miert lehet?:D vagy ha ugyis furdunk meg kimossuk a ruhat, miert toroljuk meg a seggunket?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!