Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Most komolyan, pasik ti...

Most komolyan, pasik ti megtorlitek pisiles utan a peniszeteket?

Figyelt kérdés
Meg olyat is halottam,hogy wc papirral...Te jo eg...En pisilek es elrakom.
2015. ápr. 15. 20:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Vigyorgok...annyi helyen pisiltem, es mindig volt nalam valami hogy megtoroljem igaz lany vagyok es gondolkodasra nem a torletlen kukim hasznalom :-)).

Kombajnoskent is van az embernel ez-az.

2015. ápr. 15. 21:29
 22/32 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de az utolsó csepp, és általában az összes csepp a húgycsőből érkezik. Magyarán hiába törölgeti az ember a makkját, ami egyáltalán nem is lesz pisis a művelet során. Az utolsó csepp ilyenkor még a húgycsőben lapul és később landol az alsóban, pl a járás során fellépő hatások miatt. Egyébként meg tessék benézni egy férfi mosdóba: ott sorakozik egy rakat piszoár és semmi törlőalkalmatosság nincs melléjük felszerelve. Hogy gondolják a hölgyek, át kéne letolt nadrággal bandukolni a kézmosókhoz és a kéztörlővel megtörölni? Vagy bekopogni a fülkében kakiló embertárshoz, hogy adjál már ki az ajtó alatt egy kis papírt? Sokkal reálisabbnak tűnik, hogy azért nem szerelnek fel ilyesmit mert nincs rá szükség.
2015. ápr. 15. 21:32
 23/32 anonim válasza:
én mindig megtörlöm,az utolsó cseppet is kisajtolom a farkamból.igénytelenség hugyos gyatyában járni.Esetleg ha nincs papír,a mosdókagylónál szoktam elvégezni a kis dolgom és le is mosom a fütyköst egyből!
2015. ápr. 17. 12:55
 24/32 MacsoFavago ***** válasza:
19%
Úristen, de gáz. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi "férfi" Törölgeti a falloszát hugyozás után. Megdöbbentett ez. AHogy előttem már leírták az utolsó csöpp mindig a boxeré.. Mi a francért fürdünk? Majd ott megmosod kibír a káresz 1 napot.
2015. ápr. 23. 16:41
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

macsófavágó!

az utolsó csepp a boxeré.. végülis ez nem akkora dolog, ha tényleg csak a boxerbe menne... de miután már nincs felhúzva a fityma, így a húgy prímán bejut a fityma alá is.. ebből több dolog következik:

-baktériumtanya... az egy dolog, hogy a HPV prímán kitenyészik egy ilyen talajon, de ha volt már begyulladva a farkad (akár kiskorodban) akkor is jusson eszedbe..

-a lányok igen nagy része azt hiszi, hogy a pénisz alapállapotában kurrrrrrrrvabüdös... beszéltem olyannal is, aki azt hitte, hogy a makk alatt teljesen természetes a fehér túrós váladék termelődése.. szerinted ez hogy alakulhat ki? az ilyen igénytelen szarok miatt, mint te:D

2015. ápr. 23. 19:38
 26/32 anonim ***** válasza:
Hát pedig a túróképződés tényleg természetes, legalábbis annál, aki nincs körülmetélve. Csak az igényes ember lemossa rendszeresen.
2015. ápr. 23. 20:21
 27/32 MacsoFavago ***** válasza:
25. válaszoló, te rendkívül okosnak, gondolod magad. Azt hitted ezzel most okosat mondasz te tévedsz :/, nem a pisálástól lesz válad a fityma alatt. Illetve, az sem alakul ki 1 nap leforgása alatt. Igényes ember mindennap mossa a falloszt, nem törölgeti mint a rohadt műmájer melegek. Azon lepődöm meg, hogy valaki ezt tényleg el is, hiszi, hogy ettől ő most igényesebb lesz mert letörli a farka hegyét. Miközben ugyan úgy az utolsó csöpp a hugycsőben van tulajdonképen, ami a gravitáció hatása alatt mikor mész ugyan úgy az alsógatyádon landol. Vagy te állsz a vc előtt még 5-6 percet ugrálsz kettőt hármat helikopterezel még kétszer, hármoszor, hogy tökéletes hugymentes farkad legyen? De várj minek is?
2015. ápr. 23. 22:24
 28/32 anonim ***** válasza:

A kutya nem mondta, hogy a hugy miatt termelodik a valadek... viszont a hugy a fityma alatt rohadt budos lesz fel nap alatt...

es... nemtom ki hogyan, de en vegighuzom a hugycsovon az ujjam es lerazom es ugy torlom es semmi nem jut a boxerbe...

es nem azert torlom, mert igy tanultam volna... teljesen magamtol kezdtem el erezni a szukseget... mert amig nem toroltem, hugyos lett az alsogatyam es ez kenyelmetlen volt:D mondj amit akarsz, en nem szeretek budos lenni, meg hugyos ruhabaj jarkalni..

2015. ápr. 24. 13:18
 29/32 anonim ***** válasza:
És nyilvános vécében hogyan törlöd? Mindig van a zsebedben egy guriga papír?
2015. ápr. 24. 15:33
 30/32 anonim ***** válasza:

zsebkendő?

persze ha nincs rá lehetőség vagy kénylmetlen akkor nem törlöm

2015. ápr. 24. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!