Túl nagy a péniszem. Van rá megoldás?
Az alábbi a problémám:
A jelenlegi barátnőmmel való közösülés közben nincs fájdalma, viszont utána sokszor nagyon erősen szúró/szúrkáló fájdalmat érez. A nőgyógyász szerint fel van hasadva belülről egy kis részen.
Mi lehet rá a megoldás? Lehet kisebbíteni? Felállva általánosságban 23-24cm ameddig jobban felizgatott állapotomban 24-25cm... ekkor a péniszemben erősen feszítő, lüktető érzés van.
19/f
Az vagyok. És továbbra is az a véleményem, hogy nem csak hogy megszokhatja, de a következő párjánál még akár hiányolhatja is majd ... az adott méretet :)
És persze ez csak lehetőség, nem kell lepontozni megint, mert tudom hogy nem 100%, nem mindenkivel van így. Csak simán ez is benne van a pakliban.
Főleg, hogy anatómiailag a hüvely tágulékony. El kell lazulni, fel kell izgulni, és egész meglepően jó dolgok alakulhatnak.
De vastagságot nem írt, 'kb. ekkora' :)
Meg minden nőnek más az alap mérete, ahogyan a férfiaknak is. Nekem is volt olyan barátnőm, aki egész lazán volt velem, megjegyezni megjegyezte hogy nem semmi de nem fájt neki pedig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!