Herevisszeresség? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 18:47
1/9 anonim válasza:
Orvos megnézi, ha komoly, akkor egy rutinműtét és kész
2/9 anonim válasza:
Ha bemész egy iskolàba biztos szívesen megműtik inyen is
3/9 anonim válasza:
Urológusnál voltál már? Te csak annyit tehetsz, hogy megnézeted. Az orvos majd a vizsgálat után megmondja, hogy szükséges-e a műtét.
4/9 anonim válasza:
No-no 1 es,csak lassan azzal a "rurin " kifejezéssel .
Még kockázatmentes műtétről nem hallottam .
Ellene csak egy van ,a műtét .
6/9 anonim válasza:
A rutin az egy orvosi kifejezés, a beutalóra is ráírják, nem kell vele óvatosan bánni. Ez nem azt jelenti, hogy nincs kockázat, csak minimális az esélye. Magyarán nem egy gerinc vagy szívműtétről van szó.
7/9 anonim válasza:
Honnan tudod hogy ez a bajod?
Egyébként ha súlyosabb, jól írták, egy műtét szükséges.
Ha nem olyan vészes elég mellőzni a szoros alsónadrágot. Mindenképp menj el az urológiára. ;)
Hány éves vagy egyébként?
8/9 anonim válasza:
Kedves 6 os !
Nagyon felkeltetted a figyelmen a "rutin " szó jelentésére .
Fel is lapoztam a Brencsán János,Orvosi szótár című könyvét .Ez már a 4 kiadás volt,de sajnos ebben sincs ilyen kifejezés.
Az idegen szavak szótárában aztán ott van .
Jelentése,gyakorlat, ügyesség,nagyfoku jártasság .
A számitógéptechnikában pedig program .
Kiváncsi lennék rá,akkor most egy recepten hogy kell ezt érteni .Netán egy beutalón .
9/9 anonim válasza:
Tudod, ha műtéted van, akkor kapsz egy papírt általában, amivel jelentkezel a kórházban. Ha olyan műtétről van szó, akkor ráírják, hogy rutin. Nekem is van ilyen papírom, nyugodtan nevezhetjük beutalónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!