Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szadista vagyok? Mit tegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szadista vagyok? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Szeretem elérni, hogy mások rosszul érezzék magukat. Nagyon sokakkal flörtölök, azt akarom hogy bejöjjek nekik és akarjanak, persze nekem nem kell tőlük semmi, szóval szenvedjenek, mint ahogy én szenvedtem sok-sok évig, mert mindenki csak szórakozott velem, de nem kellettem senkinek. Élvezem, ha más rosszul érzi magát. Múltkor egy lányt láttam sírni, alig tudtam leplezni a vigyoromat.

Van párom, őt nagyon szeretem, vele kedves és önzetlen vagyok, ha véletlenül megbántom, rettenetesen rosszul érzem magam, bármit megtennék, hogy jól érezze magát.

Tudom, hogy szörnyű ember vagyok. Mit csináljak, hogy ne viselkedjek és ne érezzek így?

2015. jan. 30. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Fogj egy kötelet!
2015. jan. 30. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
De jó erőset, hogy le ne szakadjon!
2015. jan. 30. 12:27
 3/7 anonim válasza:
42%
És edd meg nyersen a krémet! :)
2015. jan. 30. 12:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor legalább nem érzem magam annyira rossznak, ha mások is minden további nélkül öngyilkosságot javasolnak valakinek.
2015. jan. 30. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szadista vagy hanem egoista. Nagy különbség. viszont tudod mi a probléma, dolgozz rajta. Esetleg menj pszichológushoz, érdemes volna feltárni a korábbi sérelmeidet stb.
2015. jan. 30. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Látom humorod sincsen, ha ennyire komolyan veszed ismeretlenek írását. De jó tudni, hogy adsz a véleményünkre. :D Abortuszszökevény.

2015. jan. 30. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:

hátt.. azért ha valaki olyan sír akit nagyon nem szeretek én sem bánkódom miatta annyira.. figyelj azzal azért kedvesnek kéne lenned aki megérdemli. Ha bunkó (úgy hogy te nem tettél semmit) csináld ki! de ne ok nélkül

:)

2015. júl. 12. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!