Szerintetek ez hererák?
Már észrevettem egy csomót a herémen de nem mindig tudom kitapintani.. néha fáj az alhasam meg a heréim fájnak..
Nagyon félek .. :(( még csak 16 éves vagyok..
Anyuék nem tulajdonítanak neki nagy ügyet mert focizok és azt mondják hogy meghúzhadtam, vagy mert elég sokat ülök gép előtt és meg nyomódott a herém.
De a fájdalom NEM ÁLLANDÓ, és azt a csomót se tudom kitapintani mindig, vmikor sikerül és vmikor pedig eltűnik
" azt a csomót se tudom kitapintani mindig"
Akkor meg nincs miért aggódnod, a tumor nem múlik el magától, mindig ott marad és növekszik!
Téged jó eséllyel ez érint:
"Herevisszeresség
Többnyire a fiatal férfiak betegsége. Legjellegzetesebb és leggyakoribb előfordulás magas vékony fiúkban figyelhető meg.
A férfiak 8-23%-a érintett valamilyen mértékben, az esetek legalább 90 százalékában a bal here visszeres. Kamaszkorban a hirtelen megnövő testmagassággal párhuzamosan nő az előfordulás gyakorisága is, amire a herevénára nehezedő nagyobb hidrosztatikai nyomás adhat magyarázatot."
8 as ,tapogatásból még egy doki sem mondta ki hogy rákos lenne a here.Ahhoz komolyabb vizsgálatokra van szükség .
A herén göbök találhatók ,ha rák lehet .
"mi lesz a tényleg rák.. meghalok."
A hererákot kb. 90%-ban meg tudják gyógyítani, ha időben diagnosztizálják. Ehhez pedig az kell, hogy keress fel egy orvost! Nem kell a szüleidet zaklatni miatta, ha ilyen szar a hozzáállásuk, akkor menj el egyedül a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!