Ez lehet hererák?
Figyelt kérdés
Sziasztok, régebben észrevettem hogy a bal herém felett (nem a heréhez kapcsolódva) van egy csomó. Ma is láttam, viszont megnyomni nem tudom, mert "elcsúszik". Nem fáj, viszont nagyon meg vagyok ijedve. Nem merem a szüleimnek sem elmondani és orvoshoz nem szeretnék menni. A leírásom alapján tudtok nekem segíteni? Előre köszönöm!2015. ápr. 4. 20:16
1/6 anonim válasza:
Látatlanul mi csak tippelni tudunk, de nem lehet, hogy herevisszér?
A szüleidnek mondd el! Ne szégyelld előttük! Meg kellene nézetned orvossal és utána legalább megnyugodhatnál!
2/6 A kérdező kommentje:
Nek lehet, hogy az a melléherém? Sajnos ebben még nem vagyok jártas. Hol helyezkedik el a melléhere? (baal vagy jobb oldalt fent vagy lent?)
2015. ápr. 4. 20:30
3/6 A kérdező kommentje:
Nem*
2015. ápr. 4. 20:32
4/6 anonim válasza:
Mellékhere mindkét heréden van, de nem a here fölött, hanem magán a herén.
5/6 anonim válasza:
Orvoshoz senki sem szeret menni, de muszáj néha. Egy vizsgálat egy percig se tart kb, nem kell stresszelni rajta. Szülők nélkül is elmehetsz, bár nem írtad mennyi idős vagy, és lehet, hogy nem örülnének hogy kihagytad őket a dologból.
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak kitapintottad valamelyik mirigyedet.
De 14 éves kortól egyedül is elmehetsz urológushoz.Csak személyit és tb kártyát kell vinned.
De házi orvos is megtudja nézni.
Orvostudakozóba a neten,tudsz urológusnak is írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!