12 éveseknél eléggé korai.Jöhet sok esetben valamilyen nedv,de az kevésbé lehet spermium .
2015. márc. 31. 18:52
2/8 anonim válasza:
Igen, normális.
2015. márc. 31. 19:01
3/8 szamo77db válasza:
Szerintem is normális! Én olyan bő 12 és fél éves lehettem, amikor megtörtént először. Még nem voltam 13. Nyugalom, minden rendben!
2015. márc. 31. 19:37
4/8 anonim válasza:
3 as ebben a korban már képes lettél volna útódnemzésre is ?
2015. márc. 31. 19:43
5/8 anonim válasza:
Normális. Az hogy mi jön ilyen korban az egyénenként változó.
2015. márc. 31. 20:28
6/8 anonim válasza:
5 ös ,csak hogy itt magömlésről van szó.Nem kell keverni a szezont a fazonnal .A "mag" ebben a dologban spermiumot jelent.No,ez meg egy görög szó .ezt a herék termelik.Az egyéb nedveket amiket te emlitesz,azt meg egyéb szervek termelik .Amikor már minden szerv termel,akkor lehet beszélni magömlésről is .
2015. márc. 31. 20:38
7/8 anonim válasza:
"Biológiai értelemben akkor válik serdültté egy fiú, ha megtörténik az első magömlése. 12-14 éves kor körül többnyire erotikus tartalmú álom kíséretében, spontán bekövetkezik az első pollúció, azaz magömlés. Másik gyakori módja az első magömlésnek, hogy a serdülő fiú önkielégítéssel éli át ezt a biológiai és lelki élményt"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!