Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan kellene csinálnom és...

Hogyan kellene csinálnom és kell-e egyáltalán?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és nagyon szőrös (derekamon, lábamon, hasamon, combomon). Nagyon zavar, de nem tudom, hogy kellene szőrtelenítem. Vagy, hogy szabad-e (mármint nem-e lesz belőle nagyobbb baj pl..:még jobban szőrös leszek)?

2015. márc. 26. 21:36
1 2
 11/16 szamo77db ***** válasza:
Ne zavartasd magad. Férfiasodsz. Sok csajnak bejön ez!
2015. márc. 27. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:

A tök csupasz nagyon gáz,a férfiak is a munkahelyen jelzőkkel illetik az ilyeneket.

A csupasz nem férfias,nagyon gáz amikor valaki olyan csupasz vagy csupaszabb mint egy nő.

Ha valakinek nagyon szőrős a fanszőre vágja le rövidre,de ne csupadszra,az férfiatlan látvàny és értelmetlen is mert másnap bújik is ki a szőr.

A szőrszálak borotválástól,gyantázástól nem fognak gyengülni!

Pont az van hogy a szőrzet vékonyabb része van legyantázva így a bőr alatti vastag rész kerül majd a felszínre,ami sötétebb,ezért tűnik vastagabbnak,többnek a szőr.

Ha nagyon szőrôs,extra szőrös a hasad,hátad akkor kozmetikushoz érdemes menni gyantáztatni.

A férfiak szőrössek,persze dzsungelnek nem kell lenni,ezt is lehet szabályozni.

2015. márc. 27. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Teljesen semmikêppen se szőrtelíts mert nem férfias és beszólhatnak érte,meg ha nyilvános zuhanyzóba kerülsz ahol megláthatnak és20-40 évesek is vannak akkor érdekesen nézhetnek rád.

Szőrtelenítéssel vigyázni kell mert kipattoghatsz tőle,begyulladhat a szőrtüszôd.

2015. márc. 27. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szard le, hogy zuhanyzóban vagy akárhol ki szól be és miért. Nem kell másokhoz igazodni, ha neked a csupasz lét jön be, akkor legyél az. Ennek a 39%-os válaszolónak meg valami pszichés problémája van, mert minden kérdésnél ilyenekkel jön, hogy ez meg az be fog szólni, meg blablabla. Ember, azt írja a kérdező, hogy zavarja a szőr, de maradjon úgy, mert vadidegeneknek egy nyilvános zuhanyzóban nem tetszene? Érdekes életszemlélet.
2015. márc. 27. 22:27
 15/16 szamo77db ***** válasza:
Hidd el, hogy férfiasabb vagy szőrösen, mint ha olyan lennél, mint egy kisbaba! Ne borotválkozz, legfeljebb csak az arcodon.
2015. márc. 28. 10:27
 16/16 anonim ***** válasza:

A csupasz nagyon gáz,férfi vagy kisfiú akarsz lenni.

De bizony a totál csupasz férfiakról mindenkinek meg van a véleménye.

Azt meg leírtam a szőrzetet is kordába lehet tartani.

A csupasz lábbaddal,karoddal marha férfias látvány lehetsz.

2015. márc. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!