Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ciki lehet egy 13 éves fiúnak,...

Ciki lehet egy 13 éves fiúnak, hogy még mindig ülve pisil az iskolában?

Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 15:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kulturált otthonokban meg a fiúkat is megtanítjàk hogy a piszkot legyen pisi vagy kaki eltakarítjuk magunk után.

Meg lehet nêzni hogy nyilvános helyeken legyen suli,munkahelyn hát undorító amit maguk után hagynak az emberek.Nővérem is mesêlte hogy csajoknál munkahelyen kis zacskók vannak kirakva(betét,tampon miatt)hogy ebbe csomagolják ha az egügyi csomagjaikat és úgy dobják majd be a kukába ami minden Wc-be van.De a tampon átlátszó borítása a wc-ben úszik,amit lehúzni nem lehet,a wc le van pisilve ês le se törlik.

Így nem csak nálunk van pisi mindenhol,meg szagok.

2015. ápr. 1. 20:54
 22/25 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem fiú/férfi aki ülve pisil. De akkor micsoda? Tán lány/nő? Mindenki pisiljen úgy, ahogy neki kényelmes és kész. A mocskot viszont tényleg illik feltakarítani, és nem legyinteni, hogy áá én férfi vagyok, fogadd el.
2015. ápr. 2. 00:56
 23/25 anonim ***** válasza:
utolsó, arra a van a kukid, hogy álllva is tudj slagozni, használd ki
2015. ápr. 2. 15:16
 24/25 anonim ***** válasza:

22\23 én azt írtam aki folyton ülve vízel.

Kislányok pisilnek ülve.

Azért nyilvános wc-re ne üljön rá!

Csupa retek az egész.

A nyilvános wc meg persze hogy büdös hiszen naponta több száz ember munkahelyen is hadználja és wc illatosító sincs.

A család wc je is büdös,pedig ott csak 4-6 fő él együtt ha nincs illatosító,meg nem tisztítják rendesen.

2015. ápr. 3. 21:17
 25/25 Halaszgabor válasza:

A higiénia részéről az előttem lévők már kiokítottak.

Viszont az, ha ülve pisilsz az iskolában rossz benyomásokat kelthet másokban (például melegnek néznek), ami rossz dolog, kiközösítést vonhat maga után (ez főleg középiskolás korodban, két év múlva fordulhat elő).

Az, hogy otthon miként pisilsz, az a te dolgod. Van úgy, hogy én is csak ráülök, mert lusta vagyok állni, vagy esetleg úgy érzem kijöhet a barna maci stb.

Bár általában mindig állva pis-állok, szoktam én is néha-néha ülve. Sosem okozott gondot az, hogy álljak. Gyakorold be otthon, vagy nem tudom. Ilyenről még nem nagyon hallottam. Fontos, hogy ha állva pisilsz, az nem egy rossz dolog, nem leszel ettől rossz, ha ez a gond.

Sok sikert!

2015. ápr. 3. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!