Alkalmassági urológia vizsgálat eredményére mennyit kell várni?
Így hogy olvasom a kulcsszavaidat is, nem áll össze a kép. Mi köze a fitymának, a szűkületnek, illetve a fitymaszűkületnek az alkalmassághoz, mikor ez csupán elváltozás, ami nem tesz alkalmatlanná egy munkakör, vagy iskolai képzés betöltéséhez!?
Az se nagyon világos, hogy milyen eredményekre gondolsz!? Az hogy megvizsgálnak, az ott és azonnal megvan. Vagy te most vizeletre és spermára gondolsz (apaság esetére az utóbbi) hogy az mikorra lesz meg?
Eléggé hiányosan írtad ki ezt a kérdést, kérdező!
Tehát igazából attól függ hogy azonnal megkapod e hogy mire terjed ki a vizsgálat!Szerintem megkapod azonnal.
Amúgy egyszerűen nem értem hogy rendvédelmi szervekhez jelentkezik valaki akár fősuliba vagy középsuliba ott mi köze az alkalmasságnak ahhoz hogy mi a helyzet a gatyádban,csajoknál tangájában.Tuti ilyen kikötést én nem tennék.
Ha,ha mr.perfect.
Ismerősőmnél ennyi volt a vizsgálat,amit leírtam.
Csakhogy nem ez volt a kérdés, és szokásodhoz híven te itt most megint belesz**rtál a szokásos hülyeségeiddel egy már megkezdett beszélgetésbe! Vedd már észre, hogy amit csinálaz az nem segít senkin, te magad pedig még jobban lejáratod magad, nem beszélve a gyerekes haharászásodról, amit még gúnyolódóan ide le is löksz! Ha feltűnési viszketegséged van, fordulj bizalommal a megyei állatkerthez, és ott parádézz a röhögő gerlék mellett, ne itt rontsd tovább a levegőt. Se a kérdezőknek nem segítesz ezzel a viselkedéssel, sem a fórum színvonalának emeléséhez nem járulsz hozzá pozitívan!
A kérdező szempontjából igencsak nem mindegy, mit akar tudni, mert ha venné a fáradságot, és alaposabban elolvasná a legelső válaszomat, talán kiderülhetne végre, mit akar tudni, de így nem fog, főleg, hogy te is a magad fiatal és tapasztalatlan éveiddel mindenhová odasz**rod a saját (=1fő) véleményeidet, sablonszövegeidet, amikkel garantáltan nem segítesz senkinek. Pont ezért írnak ki többen is újabb kérdést ide, bízva abban, hogy ott nem jelensz meg sem te sem az a bagázs, akikkel együtt rontod itt a színvonalat!
Nem visszatámadni kéne állandóan, hanem elgondolkodni azon, hogy a másik vajon mire akar rávilágítani. De ugye, amint azt te magad is írod te vagy a "mr.perfect", aki itt mindenki közül a legtökéletesebb. Remélem a barátnőd nem szenved az egoizmusodtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!