Holnap megyek húgycsőkenet-vételre, azt mondta a doktornő, fájni fog, valaki, akinek már csinálták, elmesélné, milyen volt?
egyes, ha a kérdezőtől kérdezed, hogy ő férfi-e vagy nő, a kategória alapján láthatod, hogy a férfiak egészséges alá írta, így feltételezhető, hogy pasi az illető.
----
Én személy szerint még nem voltam ilyenen.. de gondolom lehet érzéstelenítést kérni nem?
Egy nőnek nem hiszem, hogy fájna ez.
Utolsó: már miért lenne ciki? Ez egy fiziológiai reakció, biztos, hogy látott már olyat a doktornő.
Egy kis kefe szerű eszközt (citobrush) vezetnek fel, megforgatják majd kihúzzák. Nem kellemes de nem is olyan fájdalmas, mint ahogy azt elsőre hiszik. Ha maguktól nem adnak érzéstelenítőt, kérj.
És a nőknek is fáj.
7. vagyok. Lehet hogy rezidens volt. Ebben az esetben az a dolga hogy figyelje amit a doki csinál.
Emlékszem, egyszer a nőgyógyásznál voltam és a doki kb. 5 rezidensnek mutatta hogy milyen szép a méhem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!