Ez belekerűl az urológiai vizsgálat eredményébe?
Figyelt kérdés
Jónapot. Szeretném tudni hogy ha nekem gyermekkoromban fitymaszűkületem volt és azt olyan műtéttel kezelték hogy levágtak a fitymámból bele kerül -e az eredménybe valamilyen módon? Köszönöm.2015. jan. 13. 22:39
1/7 anonim válasza:
Minden intézményben a portás mindent tud.
Ha nem lehet elérni az orvost vagy asszisztensét ezekkel a kérdésekkel, akkor hívja fel a portát, most is van ott valaki, és ő járatos ebben.
:)
2/7 anonim válasza:
Bocs, ezt egy másik topicba akartam írni!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond :)
2015. jan. 13. 22:47
5/7 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés volt,köszi.
2015. jan. 14. 06:51
6/7 anonim válasza:
Az egészségügyben a régi időkben az SZTK ban is volt egy karton,illetve amilyen betegséggel ott járt,pl urológia.
Ha legközelebb ment,azzal kezdték a beteg felvételnél,járt más itt ? Akkor már látták ott,mi volt előzőleg .
Ez ma is igy van,csak számitógépre nyomtak fel mindent.
Így lát bele az orvos az előzményekbe ,és ez neki sokat segit,a probléma megoldásában .Ide minden fel van írva, a kapott gyógyszerek is .
7/7 anonim válasza:
Ha van ügyfélkapud, akkor be tudsz lépni az OEP-re és megnézheted mit tartanak nyilván rólad. Ami ott van, azt minden kezelőorvosod és az aktuális háziorvosod láthatja, ami nincs ott, az csak a kartonon van. A gyerekkori kartonokat szerintem a felnőttkorba lépés után nem tudom hány évig őrzik, utána meg selejtezik - tehát megy a zúzdába wcpapír alapanyagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!