A fiúk hány évesen kezdenek szőrösödni? (ott lent)
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 21:24
3/16 anonim válasza:
10 évesen ha kell akkor kapsz képet is
5/16 anonim válasza:
A fanszőrzetem már 9 éves koromban (amikor harmadikos voltam), és 5.-re már teljesen tök fekete "bunda" vette körül. Pedig érdekes módon nem vagyok szőrös típus, már 20 éves múltam, és még az arcom is alig szőrösödik. De emiatt nem kell izgulni, ha szőrös, ha nem, ez nem fog problémát okozni, max akinek nem szőrös, annak nem kell szőrtelenítenie, ha a barátnője kéri tőle.
6/16 anonim válasza:
Nekem is korán,már 9 évesen kezdett szőrösödni,két év múlva már dús,nagy szőröm volt,viszont én ilyen alkat vagyok.
8/16 szamo77db válasza:
Pontosan nem tudom, de úgy rémlik, hatodikos voltam, mikor a cerkám körül megjelentek az első sötét szőrszálak.
9/16 anonim válasza:
Azért a 9-10 év nagyon ritka.
Ez azért nehéz kérdés mert átlagosan(tehát átlag magas,fejletteknél)12-13 éves kor elején.
De akik alacsonyak azok gyakran később érnek,később lesz szőrzetük,kicsi a pêniszük,nekik van hogy 14-16 éves korukba kezdődik a szőrősôdés.
Akiknek 13 éves koruk után azok már későnérők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!