Ez mitől lehet, valami nagy baj?

Bocs, egy apró korrektúra...ez sztem nem urológiai eset, hanem a bőr- és nemibeteg-gondozóba kell menned.
Egy korábbi témát ajánlok a szíves figyelmedbe kedves Kérdező! Hátha merít7esz belőle némi hasznos infót.
>> www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
De te most tényleg úgy érzed, hogy be is gyullad, vagy csak a színe miatt hiszed azt? (Fáj is?)
A makkodat és a fitymádat megtörölvén (amikor ez az egész előjön) nem áll fenn az a látszat, miszerint "hámlana" a felszínük? (Mintha miniatűr sodort papírzsebkendő-foszlányszerű anyag jönne le róluk (szmegma).)
Üdv: EE

Miért? Milyen a színe?
Ha nem fáj, sztem nem gyulladt. Inkább zuházni, vagy fürdeni szoktál? Mivel mosod a brét? Húgycsőnyílásod ajkait is széthúzod, belsejét is kitisztítod? Ok nélkül szokott folyni a húgycsöved?
EE

Nem megbántani akarlak, de azt el kell mondanom, hogy annyira egybefogalmaztad az első válaszodat, hogy csak lega 10 perc alatt sikerült megfejtenem, úgyhogy arra kérlek, hogy kövesd a példámat a közérthetőség érdekében, és fogalmazz az egyes kérdések megválaszolására hasonlóképpen ÚJ mondatban, akár új sorban is.
A keverést ez a mondatod okozta:
"Tusfürdővel és nem szoktam, de ezt nem is nagyon értem, hogy KImosni. Igen, néha."
Ebből számomra mindössze az vili, hogy tusfürdővel mosod a brét, a többi, hogy MIT (tárgy) nem értesz, az nem vili.
Az "Igen, néha." alatt a folyást érted? Tehát szokott vmi folyni a húgycsövedből, ami színtelen és szagtalan? Ez egyértelműen NEM ELŐVÁLADÉK akar lenni, amit a prosztata és az ondóhólyagok termelnek?
Egyik előző kérdésemet újra feltenném:
"A makkodat és a fitymádat megtörölvén (amikor ez az egész előjön) nem áll fenn az a látszat, miszerint "hámlana" a felszínük? (Mintha miniatűr sodort papírzsebkendő-foszlányszerű anyag jönne le róluk (szmegma).) "
Ekcéma nem hinném, hogy a péniszen előfordulna, azonban allergiás reakció igen. Mire lehetsz allergiás? Nem fürdesz esetleg túl meleg, esetleg FORRÓ vízben?
Gomba esetén sztem kegyetlenül viszketne, és azért hámlana... ez a saját véleményem.
Mondasz egy életkort is?
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!