Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 11 éves vagyok és azt hiszem...

11 éves vagyok és azt hiszem fitymaszűkülem van. Nem szeretnék vele semmiféle orvoshoz menni tudnátok valamilyen otthoni módszert javasolni az elmúlásához?

Figyelt kérdés
Ha fel akarom húzni akkor nem tudom teljesen és nagyon fáj.

2015. márc. 7. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fájt, mikor hátrahúztam és nagyon nehezen is ment.

Csomószot "nyújtottam" úgy, hogy apránkén húztam hátra és egy-két hét után már sikerült fájdalom nélkül hátrahúzni, később tök normálisan működött.

Persze ha anyira szűk, hogy semennyire nem lehet hátrahúzni, akkor lehet később sulidokinál megér egy kérdést.

2015. márc. 7. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Tágítgatni kell.
2015. márc. 7. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt 11 évesen, én "tudatlanul" kezeltem úgy, hogy ernyedt állapotban hátrahúztam, aztán erekciót idéztem elő, és ahogy nőtt AZ, úgy kénytelen volt a fityma tágulni. Néhány alkalom után megnyúlik ahogyan annak lennie kell, elszakadni nem fog mert nagyon rugalmas így hozzászokik. Eleinte egy kicsit kellemetlen érzés ahogyan nyúlik, de nem fájdalmas. Ja és ne kérdezd miért csináltam :D

16f

2015. márc. 7. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha nagyon fáj, akkor ne erőltesd, mert megsérülhetsz!

Mielőtt egyedül próbálkoznál, inkább meg kellene nézetned orvossal!

A szüleid tudnak erről?

2015. márc. 7. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Próbáld tágítani
2015. márc. 7. 20:46
 6/12 A kérdező kommentje:
A szüleim még nem tudnak erről
2015. márc. 7. 21:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy lankadt állapotban simán fel tudom húzni csak állva nem.
2015. márc. 7. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Mond el a szüleidnek, és menjetek el a dokihoz. Ez a világ legtermészetesebb dolga.
2015. márc. 7. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

Ja hogy alapból hátramegy?

Akkor semmi szűkület nincs. Tágítani kell a fent leírt módszerekkel, oszt' jó lesz.

2015. márc. 8. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

Meleg vízben(azért vízben,mert ott könnyebb hátrahúzni) esténként óvatosan kezd a fitymád hátrahúzkodni,ezt csináld akkor is ha már merev a kukid,mert neked mereven nem jön hátra és ez akkor fog használni ha merev a péniszed és akkor van tornáztatva a fitymád.

De óvatos legyél,csak annyira húzd hátra ameddig nem fáj!

Ha szerencsés vagy néhány hét múlva azt veheted észre hogy könnyebben tudod a fitymád hátrahúzni és már nem feszül a fitymád.

Ha ez nem segítene a helyi kórházban urológiára kell mennetek,nem kell beutaló hozzá,csak tb kártya és te esetedbe diák igazolványt kell vinni és a rendelési időt kell megnézned.

Ja és ha el kellene menned urológiára,mert nem válna be a fityma tornáztatása és szégyenlős lennél(nem akarnád hogy anyádék előtt nézegessék a kukid,mert az ciki lenne)akkor a szülőkkel beszéld meg hogy vizsgálat alatt ne lkegyenek bent vagy forduljanak el,mert sok esetben nincs külön vizsgáló az urológusnál.

2015. márc. 8. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!