Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi bajom lehet? Összefügg a...

Mi bajom lehet? Összefügg a kettő?

Figyelt kérdés

Pénteken kicsit durvábban szexeltünk a barátnőmmel, utána panaszkodott, hogy a hasalja fáj.

Nekem a péniszem fájt mikor felhúztam a bőrt, olyan szúró.

Nem foglalkoztam vele, de ez pénteken volt és máig ilyen, plusz most már a bal herém is érzékenyebb, hasgat bele.

Bár most inkább én is a hasam alját érzem.

De van, h egyik se jelentkezik.

Kicsit olyan felfázás érzetem van....

2015. márc. 1. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Miután ez a szex után keletkezett,biztosan van némi összefüggés is .
2015. márc. 1. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A durva szexnek ehhez semmi köze. Betegséget kaptál tőle vagy ő tetőled. Minél előbb menj el urológushoz, mert a fertőzés rámehet a prosztatádra, és krónikus betegséged lehet. A barátnőd is kezeltesse magát. A bélflórából származó baktériumok gyakoriak, és ha időben elkezditek a kezelést, akkor nagy esély van arra hogy pár hét alatt meggyógyultok. De ehhez célzott antibiotikumos kezelés kell, ezért fognak venni vizeletet vagy törletet.
2015. márc. 1. 17:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Igazából elfelejtettem, hogy délután voltam futni és majd megfagytam, félúton megforultam, fürödtem majd kb utána fájdogált a herém(megnézte barátnőm, nincs duzzadva, se pirosság), most meg teljesen átment a hasamaljára, szal tényleg nem a szex(a lényeget elfelejtettem, hogy a vége is durva volt, mert a mennyiség meg maga az ejakuláció is duplája volt, az a tipikus izomból összehúzódik és nyomja kifelé, szal gondoltam amiatt, mint az izomláz)

Na mindegy, orvos!

2015. márc. 1. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
alhasi fájdalom lehet húgyhólyag meg prosztata is. Egy a lényeg, kórokozód van. Valszeg baktérium.
2015. márc. 2. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!