Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Összefügg a kettő?

Összefügg a kettő?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel kijött az ajkamon egy mára már elég csúnya herpesz. Ma reggel ugy ébredtem, higy fáj a nyakam vagyis nyakam és állam közt lévő mirigy. Jobban meg néztem és kissés bal oldalon be van dagadva és nagyon fáj! Összefügghet a kettő dolog? Ahogy nézegettem nyálmirigy lehet bár ilyenkor az ember mindent el hisz, hogy mi is lehet a baja.. Lehet valami konolyabb duzzanat a nyakamon?
2015. febr. 13. 07:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Összefügg

Sőt nekem a gerincem is szokott húzódóan fájni, még a hólagok előtt is, már tudom,nhogy herpeszem lesz ( ugye a gerincdúdpcokban talalhatő, onnan aktivalődik a vírus)

Ha nem picike kis hólyag jön ki, akkor az összes nyirokcomőm beduzzad, levert vagyok, rosszkedvű, néha a szemem is ég..

Néha meg semmi,m csak kis hólyag ai bosszant.

Ez a herpesz velejaroja, és tüneteggyüttese.

2015. febr. 13. 07:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nekem nem szokott herpeszem lenni nem tudom h ez miért jött ki de elég nagy és csúnya lassan kacsára fogok hasonlitani :( a nyakamon aduzzanat meg kemény és nagyon fáj ha forditom ha eszek!
2015. febr. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!