Néhány hónapja nem jött meg a menstruációm, és azthiszem a hasam egy kicsit fel van puffadva. Mitől lehet? (nem biztos hogy a kettő összefügg, terhes elméletileg nem lehetek, hisz szűz vagyok. )
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 17:03
1/3 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz.
Nem hiszem, hogy a szüleid haragudnának, ha megkérnéd őket, hogy vigyenek el dokihoz.
ne itt akarj messzemenő következtetéseket levonni.
a jószándék szólt belőlem.
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom elottem szoloval...mondd meg anyukadnak, hogy ajaljon egy jo nogyogyaszt...o biztos tud segiteni...es nyugtasd meg, hogy meg szuz vagy, csak szeretnel egy kivizsgalast...elmeletileg minden no kellene menjen egy evbe egyszer egy controlra :P s max felir gyogyszereket, ami kicsit beallitja a menstruaciod rendszeresre...en is voltam anno....es bevallt :)
3/3 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős vagy?
17 éves korig természetes, ha akár hónapok is kimaradnak, nekem is kimaradt 6 hónap annak idején.
Nőgyógyászhoz meg 23 éves korod körül kell majd menned először szűrésre, vagy pedig a nemi élet kezdete után kb 1 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!