Fitymaszűkület? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ernyedten teljesen vissza tudom húzni a fitymámat,mereven viszont csak kb félig,tovább nem.Urológus?2015. febr. 26. 15:11
1/4 anonim válasza:
Igen, relatív fitymaszűkületed lehet, esetleg rövid fitymaféked. Fordulj urológushoz!
2/4 anonim válasza:
A korod miért nem írod .Enélkül még házi megoldást sem lehet emliteni .Hátha sikerülne még megoldani otthon is .
3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést,igen,lefelejtettem, 17 vagyok
2015. febr. 26. 16:43
4/4 anonim válasza:
14 éves kortól urológushoz lehet egyedül menni,tb kártyát,személyi ig.kell vinni.
Fitymaszűkület vagy rövid fitymafék lehet,ha fitymaszűkületed lenne csak óvatosan mert nem csak metêlêssel lehet kezelni,erre csak durva szűkületnél van szükség.
Meleg vízben próbáltad a fitymád tornáztatni,hátrahúzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!