Az normális, hogy nekem az orál is fáj kicsit? Fog még változni?
Figyelt kérdés
Azt meg el nem tudom képzelni, hogy aki körül van metélve, hogy nem sikít a fájdalomtól egész nap. :-D2010. febr. 11. 19:07
1/2 anonim válasza:
normális
mindenkinek érzékeny a makkja
2/2 anonim válasza:
normális, nekem is nagyon érzékeny a makkom.
Aki meg körül van metélve, annak gondolom pár hétig nagyon furcsa hogy csak úgy van a gatyában és gondolom irritálja is őket mint a fene, de pár hét alatt érzéketlenné válik a makk valamennyire, mert megszokja az állapotot...
Ezért is mondják sokan, hogy a körülmetélés elveszi az élvezetet és a gyönyört, mert a legtöbb idegvégződés a makkon van, és ha az érzéketlen, eléggé visszafogja az élvezetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!