Mivel vagy hogyan tudnám kiegyenesíteni a péniszem?
Figyelt kérdés
Minden tusolásnál masszírozom, jobbra, balra, fel, le, de nem igazán használ. Valami jó tippet tudnátok adni? Zavar, hogy balra dől és, hogy nem egyenes...2015. febr. 14. 10:41
11/18 anonim válasza:
Nekem is ez a problemam, elegge balra hajlik,es le merem fogadni hogy az okozza, hogy jobbkezes vagyok, es onkielegitesnel az az effektus jon letre mint mikor gorgoznek egy lemezt es ugy hajlitjak meg. Elkezdtem raalni arra hogy balkezzel csinaljam, es kozben probaljam visszahajlitani, remelem segit.
12/18 A kérdező kommentje:
Szia. Én is azon agyalok, hogy ha elég hosszú ideig hajlítgatom a másik irányba, akkor sikerülhet kiegyenesíteni. De úgy vettem észre, hogy a kezdetéből hajlik el már, jóval a bőrszintem alatt.
2015. febr. 27. 22:10
13/18 anonim válasza:
Nem a maszturbációtól hajlott el és nem is hajlik vissza, ha kezet váltasz!
A hajlítgatástól nem lesz jobb, de még meg is sérülhettek!
14/18 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok a péniszpumpáról?
2015. márc. 3. 01:53
15/18 szamo77db válasza:
Figyelj csak! Beugrott egy idézet, azt hiszem, Kurt Vonnegut egyik könyvéből: "Adj erőt ahhoz, hogy meg tudjam változtatni, ami megváltoztatható, nyugalmat, hogy el tudjam viselni, ami megváltoztathatatlan, és bölcsességet, hogy meg tudjam különböztetni ezeket egymástól"! Sok bölcsességet és nyugalmat kívánok neked!
16/18 szamo77db válasza:
Még egyszer kérlek, hogy semmiféle eljárásnak (fizikai, kémiai) nehogy alávesd magad! Hidd el, nem lehet változtatni rajta. Olyanról viszont hallottam, hogy a "kezelés" után kis idővel amputálni kellett a péniszt! Gondolj bele: ha netán így járnál, nagyon is vissza sírnád azt, amilyen volt!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy emlékeztetsz, viszont tudnod kell, hogy én megmaradok a természetes, logikus eljárásoknál, ha lehet akkor lehet, ha nem, hát nem, mindenképp véleményeket, válaszokat kerestem, még mielőtt döntenék vagy nem. Ám a szüzességem elvesztettem pár napja és a barátnőm egy picit sem találta vészesnek a péniszem. Tetszett is neki :) Szóval minden oké, köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
2015. márc. 8. 12:49
18/18 szamo77db válasza:
Na látod! Örülök, hogy így történt. További sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!