Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kiegyenesíteni a...

Hogyan tudom kiegyenesíteni a hajam temészetesen?

Figyelt kérdés
az a gond, hogy imádom az egyenes hajat és ha megvárom mig teljesen megszárad a napon egyenes is de pár nap mulva össze vissza áll vagy ga vizes hajjal alszom akkor a legrosszabb hajvasalot nem használhatok mert szörnyen száraz a hajam és igy hajszárítót sem az egyenesítő kenceficék meg vagy csak egy napot vagy még annyit se tartanak van más mód is a haj kiegyenesítésére ami ne roncsoljon?
2010. aug. 1. 18:46
 1/7 anonim válasza:
Vasaló?:)
2010. aug. 1. 19:16
 2/7 anonim válasza:
jajj bocsi kimaradt az a sor...
2010. aug. 1. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
a keratinos hajkiegyenestés próbáld ki, nekem bevált
2010. aug. 1. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:
ok kösz majd kipróbálom:)
2010. aug. 1. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó:azt nekem is csinálták,de...semmit sem segített.Tökbüdös volt,sokba került,és nem lett egyenes tőle a hajam.Szóval szerintem szart se ér.
2010. aug. 1. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor még megodolom hát ha van más mód is...
2010. aug. 1. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A keratinos hajegyenesítésről azt írják, hogy védi a hajat és fényesíti meg minden...lehet hogy fényesíti a hajat de nem ápolja hiszen erős vegyszerek vannak benne. pl:"Új brazíliai haj kiegyenesítő formaldehidet tartalmaz, egy mérgező anyagot"... De van egy természetes eljárás. A neve Brazilian Blow Out. De Magyarországon nem hiszem hogy alkalmazzák...
2010. aug. 2. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!