Nagyon hülye kérdés lesz: hogy lehet hajvasaló nélkül hajat kiegyenesíteni?
Figyelt kérdés
Szögegyenes hajam van, de amióta növesztem (most váll alá ér picit) az utolsó 5 centi kifelé kunkorodik. Nagyon idétlenül néz ki:D Vasalni nem fogom. Lehet vele valamit csinálni?2011. aug. 18. 11:33
1/10 anonim válasza:
a károsodott haj is jobban hullámosodik.Szerintem a te esetedben is ez a helyzet én levágnám a göndörödő részt(ha nagyon hosszú a hajad)
egyébként megszáríthatod egyenesre,de nem tartós,vagy van végleges hajkiegyenesítés,ami addig tart míg le nem nő.de ez elég káros...kb mint a dauer,csak ez fordítva működik.
2/10 A kérdező kommentje:
Először én is azt hittem, hogy azért van, mert el van vékonyodva a vége (3 havonta vágja anya amúgy) most is vágott belőle, de ugyanolyan. Sőt, még rosszabb.
2011. aug. 18. 11:49
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
nekem is ilyen! azért kunkorodik, mert a vállhoz ér. Ha hosszabb lesz, nem fog kunkorodni!! Én vasalom. Hiába szárítom másik irányba, egy napig tart csak.
5/10 anonim válasza:
Hajszárító, körkefe. De igazából már maga a szárítás is roncsolja a hajat. Amúgy az én hajam is hasonlóan viselkedik, de inkább vasalom. Nem napi szinten, csak úgy hetente 2-3szor, és használok "hőtől védő" (bocsi, nem jut eszembe az eredeti megnevezés) habot, vagy krémet... :)
6/10 anonim válasza:
Van ilyen keratinos hajegyenesítés.Csak az elég drága, viszont hónapokig egyenes a hajad.
7/10 anonim válasza:
vannak ilyen hajegyenesítő krémek,habok
mint amilyet a videón használ a csaj amit az egyik válaszoló belinkelt
bár szerintem nem ér egy kunkor annyit hogy tönkretedd mindenféle vegyszerrel
8/10 anonim válasza:
most jöttem rá hogy a videóban nem is biztos hogy haj egyenesítő habot vagy mit használ :D
bocsi :D
de akkor is vannak ilyen hajegyenesítők
9/10 A kérdező kommentje:
Én ilyen nagyon házi "vizesen beteszem 2 könyv közé" praktikákra gondoltam, mert roncsolni nem szeretném.:D
2011. aug. 18. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!