Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mivel vagy hogyan tudnám...

Mivel vagy hogyan tudnám kiegyenesíteni a péniszem?

Figyelt kérdés
Minden tusolásnál masszírozom, jobbra, balra, fel, le, de nem igazán használ. Valami jó tippet tudnátok adni? Zavar, hogy balra dől és, hogy nem egyenes...

2015. febr. 14. 10:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok fiú/férfi van, akinek nem teljesen egyenes a pénisze. Ha a szexnél nem akadályoz, akkor ne foglalkozz vele! Házilag nem tudod kiegyenesíteni, az egyetlen megoldás a műtét, ha indokolt.
2015. febr. 14. 11:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Műtéten nem is gondolkodtam... Az súlyos dolog és maradandó károkat is tud okozni. Szóval, ez alapból kilőve. Nézegettem a neten egy keveset, az afrikai kultúrákban, azzal egyenesítették ki, hogy súlyokat kötöztek rá. Bár nem tudom, hogy érdemes-e lógatni órákig, napokon, heteken keresztül súlyokat. A másik pedig egy pénisz satu féleség, neten lehet rendelni. Beleteszed és akkor kedvedre igazíthatod... Bár az is már milyen...
2015. febr. 14. 11:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket inkább ne próbáld ki! Az ilyen módszerektől könnyen megsérülhetsz!
2015. febr. 14. 11:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el ilyennek.
2015. febr. 14. 11:43
 5/18 A kérdező kommentje:
Fogadjam el ilyennek... Ha emiatt egy lány kinevetne vagy elutasítana, azt nem bírnám feldolgozni. Megértitek a kételyeimet?
2015. febr. 14. 11:54
 6/18 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem, de hidd el, hogy alaptalanok a félelmeid!

Senkinek sem olyan, mint egy vonalzó! Ezért nem fognak elutasítani!

2015. febr. 14. 12:02
 7/18 szamo77db ***** válasza:
Tökéletesen értem a problémádat! De neked meg bele kellene nyugodni, hogy nem tudsz változtatni rajta. Ne csinálj vele semmit, mert csak kínozod vele magad. Rémes még rágondolni is, hogy súllyal húzatás, meg műtét! Neked ilyen van és ha nagyon szeret majd egy lány, nem törődik vele, hogy neked ott egy kicsit más. Hidd el!
2015. febr. 14. 20:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen a válaszaitokat! Még egy picit én magam is utána néztem a dolgoknak, mi a véleményetek az Ultra Hangos kezelésről?
2015. febr. 17. 10:23
 9/18 szamo77db ***** válasza:
100%
Nem hallottam még ilyenről, hogy a pénisz formáját ultrahanggal meg lehet változtatni. Minden esetre azt mondom, alaposan gondolj át minden beavatkozást. Mert az is lehet, hogy végül nem lesz sikeres. Inkább próbálj belenyugodni, hogy neked ilyen.
2015. febr. 18. 08:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves válaszadónak a válaszát :)
2015. febr. 18. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!