Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mért nem jó forró vízben fürödni?

Mért nem jó forró vízben fürödni?

Figyelt kérdés

Biológia könyvünkbe azt olvastam hogy a forró víz ártalmas lehet a herékre.Nameg ittis olvastam olyat hogy nemtom hány celsiusos vízben elhalnak a spermák.

Én nagyon szeretek jó meleg,forró vízben üldögélni néha még fél órát is

Ez nekem mé nem jó?És ez betudható anak hogy még nme volt megömlésem?14F

2010. febr. 11. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen kellemes a forró vízben üldogélés.

A heréid azért lógnak kívül abban a zacsiban - annak dacára, hogy igen sérülékenyek, és fokozott védelemre lenne szükségük -, mert egy pár fokkal alacsonyabb hőmérséklet kell nekik a belső testhőmérsékletnél. Ha túl melegbe kerülnek, akkor károsodhatnak a spermiumok.

2010. febr. 11. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Fürödj nyugodtan meleg vízben sokáig, de ne gyakran. Havi egy-kettő, szerintem nem árt meg.

Az hogy nem volt magömlésed inkább annak tudható be, hogy későn érő típus vagy. A forróvíztől ugyanúgy megmaradnak a spermáid, maximum nem fognak ,,mozogni" vagy meddő lehetsz.

14/L

2010. febr. 11. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg jobb ha nem ülsz bele egy kád FORRÓ vízbe
2010. febr. 11. 23:47
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Ezt mi is tanultuk nyolcadikban (3 éve)...

A biosztanár hozott példát:

Egyik ismerőse (ffi) nagyon szeretett meleg-forró vizes fürdőket venni... A feleségével 5 évnyi sikertelen próbálkozás után elmentek az orvoshoz, ahol megállapították, hogy a pasas sikeresen "megfőzte" a tojásait, minek köszönhetően többé nem lehet gyereke...

Nem azt mondom, hogy ne vegyél fürdőket, néha énis szoktam 1-2 havonta, de nem forrót... a zuhany egészségesebb

2010. febr. 12. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
nem volt még magömlésed? ha rendszeresen vered, nem is lesz.
2010. febr. 15. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
idióta, ha kijön valami az a magömlés
2010. febr. 16. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
16%

annyi, hogyha forro vizbe uldogelsz, akk semmi baja ne lesz a herednek, csak a psermaid nem lesznek megtermekenitokepesek :D de ez 14 evesen nem is baj xD

am h meg nem volt mgomlesed ne aggodj. majdmlesz :D

2010. febr. 21. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

18:35 Te hova jártál suliba? Mert nekünk is ezt a témát hozták fel.

14/L

2010. febr. 25. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Ne aggódj, az elviselhetően meleg víz árthat ugyan a spermiumoknak, de ezzel majd csak a családtervezésed előtt 70 nappal kell csak foglalkoznod. Kb. annyi idő, amíg "elkészülnek" a spermiumok. Tehát ha mától fogva visszafogod a forró fürdőket, akkor 70 nap múlva lesznek egészséges (legalábbis a melegtől nem károsodott) spermiumaid.
2010. márc. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!