Mért nem jó forró vízben fürödni?
Biológia könyvünkbe azt olvastam hogy a forró víz ártalmas lehet a herékre.Nameg ittis olvastam olyat hogy nemtom hány celsiusos vízben elhalnak a spermák.
Én nagyon szeretek jó meleg,forró vízben üldögélni néha még fél órát is
Ez nekem mé nem jó?És ez betudható anak hogy még nme volt megömlésem?14F
Igen kellemes a forró vízben üldogélés.
A heréid azért lógnak kívül abban a zacsiban - annak dacára, hogy igen sérülékenyek, és fokozott védelemre lenne szükségük -, mert egy pár fokkal alacsonyabb hőmérséklet kell nekik a belső testhőmérsékletnél. Ha túl melegbe kerülnek, akkor károsodhatnak a spermiumok.
Fürödj nyugodtan meleg vízben sokáig, de ne gyakran. Havi egy-kettő, szerintem nem árt meg.
Az hogy nem volt magömlésed inkább annak tudható be, hogy későn érő típus vagy. A forróvíztől ugyanúgy megmaradnak a spermáid, maximum nem fognak ,,mozogni" vagy meddő lehetsz.
14/L
Ezt mi is tanultuk nyolcadikban (3 éve)...
A biosztanár hozott példát:
Egyik ismerőse (ffi) nagyon szeretett meleg-forró vizes fürdőket venni... A feleségével 5 évnyi sikertelen próbálkozás után elmentek az orvoshoz, ahol megállapították, hogy a pasas sikeresen "megfőzte" a tojásait, minek köszönhetően többé nem lehet gyereke...
Nem azt mondom, hogy ne vegyél fürdőket, néha énis szoktam 1-2 havonta, de nem forrót... a zuhany egészségesebb
annyi, hogyha forro vizbe uldogelsz, akk semmi baja ne lesz a herednek, csak a psermaid nem lesznek megtermekenitokepesek :D de ez 14 evesen nem is baj xD
am h meg nem volt mgomlesed ne aggodj. majdmlesz :D
18:35 Te hova jártál suliba? Mert nekünk is ezt a témát hozták fel.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!