Sajnos épp most kirándulás előtt két nappal jött meg, és a Balatonhoz mennénk főként fürdeni. És a víz nem biztos hogy túl meleg lesz, és hideg vízben tamponnal veszélyes fürödni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 6. 15:28
1/3 anonim válasza:
Velem is előfordult már (többször is), hogy tamponnal strandoltam. Nem lett semmi bajom, csak ilyenkor sűrűbben kell cserélni :)
2/3 anonim válasza:
Oké,tamponnal nyugodtan fürödhetsz, de azér picit vigyázz, mer a Balaton azér mégsem valami tiszta.
3/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy mondjuk benn vagyok a vízben egy órát, aztán utána tudom, hogy egy ideig nem megyek be újra, akkor rögtön kicserélem a tampont amikor kijövök a vízből. Ez megoldható, ha vki úgy strandol, ahogy én. De ha 10 percenként ki- be szaladgáltok a vízbe, akkor ne cseréld ki minden alkalommal amikor kijössz belőle. Én ilyenkor figyelni szoktam erre, hogy ne legyen bennem túl sokáig az a tampon, ami "érintkezhetett" a vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!