A férfiasságomon, furcsa rücskös vmik jelentek meg, mi lehet ez? :S
hát igen, nem vagyok szégyenlős, csak egyszerűen nemvoltam tudatában, hogy mi ez, és biztos akartam lenni a dologban, most hogy néztek volna rám ha ezzel elmegyek orvoshoz?:D Mert ha most itt azt írták volna hogy, hát igen ez tipikusan ennek és ennek a komoly betegségnek a tünete, azonnal fordulj orvoshoz akkor elmegyek. Meg aztsem tudom ezzel hova kellett volna mennem, urológia, bőrgyógyászat, háziorvos...
Amúgy ezek a szőrtüszők elmúlnak?És pontosan micsodák ezek, mert tanultunk róluk de nem nagyon értem:)
Amúgy kösz a kitartó válaszaid:D
A szőrtüsző a bőröd része. Amit fehérnek látsz az a zsírmirigy, a szőrtüsző egy része, a zsírmirigy miatt nem szárad ki a bőröd.
Nem fog elmúlni semmitől. Ne légy emiatt szégyenlős, mert egy csomó pasinak ilyen a nemi szerve és ez tök normális. Az viszont butaság volt, hogy azért nem mész orvoshoz, mert nincs tüneted csak egyszerűen ott van. Ez ebben a helyzetben oké. De van egy csomó betegség aminek nincs tünete, nem fáj, nem viszket stb. de mégis súlyos következményei lehetnek, ha nem kezelik időben.
Szóval nyugodj meg, fogadd el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!