A férfiasságomon, furcsa rücskös vmik jelentek meg, mi lehet ez? :S
Pajti, azokat ne nyomogasd...!
Azok szőrtüszők nagy vszséggel!
Nem tudom, kiszőrösödtél-e már, vagy még nem kezdted el, de azok az első szőrkezdemények odalenn, ha minden igaz. Így látatlanban erre glok.
Ami pedig az orvost illeti, ezt felejtsd el egyszer és mindenkorra, hogy "--Aaz orvoshoz nnem mmerek elmenni!". Miféle férfiatlan hozzáállás ez? Az orvos azért van, hogy megoldja a nyavalyádat. Nem zsűri ő, hogy a előveszed a cuccost, megmutatod neki, ő pedig felteszi a táblácskáját, hogy "10 pont",... asszisztensnő meg "8 pont"... ugye milyen hülyeség?
Ha ez most nem szőrtüsző lenne, hanem bőrrák, melanóma vagy egyéb tünet a zacsidon, azt hiszed, ha nem mész el megnézetni, akkor később el fog múlni?
Egy 18 éves gyereknek le kellett vágni a jobboldali heréjét, mert gyáva volt, félt elmenni a dokihoz, csak amiután már kegyetlenül fájt neki, hányingere volt, lépni nem bírt a fájdalomtól, azután vitte be A MENTŐ!!!
Én a helyedben inkább magamtól mennék el tisztázni egy bajt, mégha félek is a dologtól, minthogy megvárnám, míg elfajulnak a dolgok és még többet szenvedek, emiatt pedig más kötelezzen bemenni orvosolni a bajt! Vagy szenvedni akarsz? Hamarabb nézel szembe félelmeddel, kamarabb leszel ugyanazon túl, mint amin később kényszerből kéne túlesned, de nem biztos, hogy ugyanolyan rózsás fejleményekkel, úgyhogy nyelj egyet Pajti, és ha félsz akkor meg pláne menj el és nézz szembe félelmeiddel a dokinál! :-)
Hidd el, mert igaz!
Üdv: EE
hát jó,de egyszerűen félek, hogy elmennék kiderülne hogy vmi gáz van és szüleim is tudnák meg minden...a válaszok alapján meg nincs gáz
Na és akkor mi van, ha kiderül? Akkor legalább nyugodtabb le7sz, mert legalább tudod, nem kell azon rágni magad tovább, hogy most vajon van-e baj, vagy nincs? Ha tudjuk mi a probléma, akkor szembe tudunk nézni vele, és könnyebb így kitalálni ellene a megoldást. Minél előbb jössz rá, hogy baj van, annál jobb, és a doki ebben csak segít. Egy fütyivizsgálattól meg nem kell félni. Én is túlestem rajta, nem is 1x gyerekkoromban, és tessék, mégis itt vagyok! :-)
És ha nem mennél el, és nem is tudnál róla, hogy baj van (hererák, mellrák)??? Csak akkor derülne ki, miután menthetetlen vagy? Az úgy nem lenne gáz???
Pajti! Ha homokba akarod dugni a fejed, akkor csak tessék! (Struccpolitika.) De attól még a probléma nem oldódik meg...
A legegyszerűbb az lenne, ha nyelnél egy nagyot, és elmondanád a szüleidnek. Akkor legalább nem rettegsz tovább, nem is szenvedsz tovább, és egy nagy kő esik le a szívedről! Nemde?
(Bár talán most nem kell aggódnod, mert azok nagy valószínűséggel csak szőrtüszők, így látatlanban senki sem tud mást mondani...)
Ha valami baj van, ne tartsd magadban, mert minél tovább hallgatsz róla, annál inkább mérgezi a lelkedet és ez alakítja ki később benned a lelki gátlásokat, komplexusokat.
Egy bajt nem akkor kell kezelni, amikor az már menthetetlen, hanem akkor, amikor megjelenik AZONNAL! Vili?
>...
A szüleidnek meg az a kötelezettségük, hogy 18 éves korodig szép, és egészséges fiatalembert neveljenek belőled. Ha bajod van vmiddel, köteles vagy megbízni bennük és elmondani nekik, elvégre is... ők a te szüleid!
(Kivételeket talán csak akkor enged7sz meg magadnak, ha abszolút rossz a kapcsolatod egyformán mindkét szülőddel.)
Tudom, hogy ez a válasz elég merev volt, de hidd el, a te érdeked is, meg az ő érdekük is az, hogy te egészséges légy! Igazam van, Pajti? :-)
(ŐSZINTÉÉÉN!!! :-) )
A válasz: semmitől.
Mert csak egyszerű szőrtüszők.
Amit meg mondtam, azt ne erre az esetre értsd elsősorban, hanem a KÉSŐBBiekRE!Ugyanis ha szégyelled magad, amiért nem kéne, mert nem te te7sz róla, és nem mész el dokihoz, vagy nem kérsz segítséget vkitől, akkor csak eszed magad, és csak szenvedni fogsz. Ha viszont fotózni akarod, hogy másoknak mutogasd csak úgy a saját érdeklődésük kielégítésére, akkor már kezdek kételkedni abban, hogy valóban szégyenlős lennél.
Akkor fotózd le a kórtünetet, és mutasd meg vkinek, akiben bizalmat vetettél, ha nem tudod mi a bajod, és kétségbeesésedben segítséget kérsz, kben exhibicionistának tűn7sz mások szemében! Itt azonban válaszoltunk.
Ezzel egyébként én sem mennék dokihoz, de nem azért, mert félek tőle, hanem azért mert ez nem betegség, és szükségtelennek érzem elmenni a szakrendelésre. :-) Vilibá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!