Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet, hogy amiatt van magömlé...

Lehet, hogy amiatt van magömlésem, mert ritkábban verem ki? Vagy mitől lehet? Egy kicsit aggódom, hogy valami betegségem van.

Figyelt kérdés

2015. febr. 3. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Éjszakai magömlésre gondolsz?
2015. febr. 3. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Régebben 2-3 naponta maszturbáltam, addig nem volt gond, mostanában mondjuk heti egyszer és arra ébredek, hogy spermás a boxerem. Viszont nem kívánom a maszturbálást, ezért nem verem ki, szóval ezért gondoltam valami betegségre. 19 éves vagyok, ha számít ez valamit.
2015. febr. 3. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez csak azért van, mert ritkábban vered ki. Ez nem betegség.
2015. febr. 3. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem betegség csak kanos vagy :D Ez teljesen normális, főleg ennyi idősen!
2015. febr. 3. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom, buta kérdés: de mostanra már miért nem vered ki? Fáj? Már nem kellemes érzés? Szégyelled?
2015. febr. 3. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
A heréid nagyon intenziven dolgoznak .Fiataloknál igy is kell .Ezt a mennyiséget ki is kellene üriteni ,mert a "raktárak " kapacitása is véges.1 masztizásnál is csak a készlet kb 40 % a jön ki.Tehát ilyen ritka üritésnél ne csodálkozz ha újból megtelnek,és megoldja helyetted a tested .Illetve az agy erre ad parancsot a nemi szerveknek .Mindent az agyunk írányit .
2015. febr. 3. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet alacsony a tesztoszterin szinted? Ez is okozhatja ha nem kívánod. Egyéb jelek nem mutatkoznak? Kevesebb szőrzet? Kisebb izomzat?
2015. febr. 3. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Pont a betegség megelőzése érdekében van magömlésed.
2015. febr. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!