Mikor lesz magömlésem?
Lehet, hogy egy kicsit későn érő vagy, de nem kell emiatt aggódnod! Legkésőbb 1-2 éven belül biztosan lesz magömlésed!
A serdülőkor egyéb jeleit: szőrösödés, hirtelen növekedés, mutálás stb. tapasztaltad már magadon?
most is el tudsz élvezni
az orgazmushoz nem kell spriccelni
sőt, örülj neki, addig sem kell takarítanod
Nézd későn érő vagy nemileg csak erről van szó.De legkésőbb 16 éves korban kell hogy a szervezet spermát termeljen.
Az alacsonyabb fiúknál gyakrabban előfordul hogy kicsit később kezd a szervezetük spermát termelni.Tehát legkésőbb 2 év múlva kell hogy legyen spermád,ha nem endokrinologushoz kell vele menned.
Milyen magas vagy?
fanszőrőd van és mióta?
ha elég alacsony vagy és nem rég óta van csak fanszőrőd akkor már tuti hogy későnérő vagy,
nyugi van még 2 éved!!4
Amúgy sok korodbelinek nincs még spermája csak azt hazudja hogy van,meg arról is hazudnak hogy milyen nagy nemiszervük lenne.Nem kell mindent elhinni.
KEDVES CSAJOK !!!!!!!!!!
NEM NEM NEM és mégegyszer nem a fiúknak magömlés nélkül sosincs orgazmus !!! Mivel Nektek LÁNYOKNAK 3 éves kortól van, azt hiszitek, hogy nekünk is lehet, DE NEM. Amelyik lány ezt nem képes elhinni, az kérdezze meg erről apukáját vagy gyógyszerészét !!!
utolsó te mekkora egy marha vagy
nem kell hozzá magömlés
a kérdezőnek is lehet orgazmusa, max nem jön neki semmi
én már akkor vertem amikor kb a levegő jött belőle, az első magömlésemet is így éltem át, nem pedig éjjel belefolyva a gatyámba, sőt éjszakaim évekig nem volt, mert annyit recskéztam egy nap hogy arra már nem jutott
és nem lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!