Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha abbahagytam az önkielégítés...

Ha abbahagytam az önkielégítést, mikor lesz újra éjjeli magömlésem?

Figyelt kérdés
Évek teltek el önkielégítéssel és 1 hónapja már nem csinálom, mikor lesz megint magömlés?

2013. dec. 9. 12:18
 1/3 II.Dartheon ***** válasza:

hmm.. ezt nem lehet megmondani,lehet 1 hónap, 2,3 is.. :D

de miért akarsz éjszakai magömlést? szereted ha reggel arra ébredsz h ragad az egész gatyád? :)

2013. dec. 9. 12:39
 2/3 A kérdező kommentje:

nem, önmegtartóztatás van.

és kíváncsi vagyok mikor lesz megint.

22 éves vagyok.

Akik nem értik miért csinálom azok ne is írjanak semmit!

2013. dec. 9. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha valamely okból abba marad a spermium külvilágra juttatása,ettől fogva az agy irányítja ezt a dolgot,a központi idegrendszeren keresztül. A herékben a spermiumok termelése egy pillanatra sem szünetel .De a herék nem is raktárbázisként működnek,a megtermelt spermákat nyomják is a mellékherékbe .A tökeink soha nincsenek tele ,ez csak a népi mondásban van így .

Ezek után lehet hogy ennek az élménynek nem leszel részese

A mellékheréknek is véges a spermiumok befogadása .

A természet,szervezet,ezt úgy oldotta meg,hogy ezt a készlet egy idő után cserélődjön le,utódnemzésre mindig a frissek legyenek . Ezért 10-14 naponként ez végbe is megy . 2 féle módon történik ez . Az első a jól ismert álombeli kiűrítés . Erről szereznek tudomást sokan .

A másik mikor nem kifelé jön ,hanem a prosztatánál a húgycsőbe ,majd felfelé a húgyhólyagba . A reggeli első vizelésnél meg ki.Ilyenkor látszik a vizelet zavarosnak is .

2013. dec. 9. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!