Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves vagyok 155-158 cm és...

13 éves vagyok 155-158 cm és még nem volt magömlésem?

Figyelt kérdés
Szóval az gond ha napi 1-szer szoktam csak és egyeltalán nem jön belőle semmi? A szőrösödés már beindult csak ez miatt aggódok nagyon. Remélem tudtok segíteni!! Előre is köszönöm.

#Magömlés.baj.probléma
2014. dec. 6. 22:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Még várj úgy 2-3 évet ha azután se jön akkor kezdj aggódni.
2014. dec. 6. 22:48
 2/23 A kérdező kommentje:
Most egy picit megkonnyebbultem.
2014. dec. 6. 22:53
 3/23 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, aztán egyszer csak lett...
2014. dec. 6. 22:56
 4/23 anonim ***** válasza:
De nem kell azt erőltetni, próbálgatni, mert senki nem sürget. Majd ha egy reggel tele lesz a gatyó, akkor leszel ivarérett. De azután sem kell túlzásba vinni a masztit, mert elég káros hatással lehet a későbbi szexuális életedre, kapcsolataidra.
2014. dec. 6. 23:00
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt.
2014. dec. 6. 23:05
 6/23 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj. Ha szőrösödsz, akkor már elkezdtél serdülni! A változások nem egyik napról a másikra történnek! Hamarosan magömlésed lesz, ne aggódj!
2014. dec. 6. 23:47
 7/23 A kérdező kommentje:
Rendben. Mar teljesen megnyugodtam. Köszönöm a valaszokat. :)
2014. dec. 7. 09:07
 8/23 anonim ***** válasza:

Elég alacsony vagy a korodhoz képest olyan 163-165 cm magasnak kellene lenned.Viszont örülj neki mert az alacsonyságod ellenére az jó jel hogy már szőrösödsz,mert pont az van hogy aki a te korodba nagyon alacsony az sokszor sokall később kezd csak el szőrösödni és kicsi a pénisze,de majd az is megnő nekik is.Így te részben szerencsés vagy,hiszen alacsonyságod ellenére legalább van némi szőröd már.

A sperma miatt ne aggódj,legkésőbb 16 éves korodra kell a szerevezetednek termelnie.

De 13-14 éves korban a legjellemzőbb,viszont akik alacsonyak azoknál ez 15 éves korukra is kitolodhat.

Tök normálisan fejlődsz,minden renben van nálad.

Pár fontos dolog amit tudják sok 13 évesnek akik főleg alacsonyak még szőrük sincs,és hidd el spermájuk sem,a péniszük sem nagy,csak a te korosztályod,sőt nálad idősebbek is szeretnek hazudozni erről.Tehát ha ilyen téma lenne akkor ne dőlj be mindenek,hidd akkor csak el hogy sokan kamuznak csak.

Nyugi,rendben vagy.

2014. dec. 7. 20:47
 9/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Itt találsz néhány adatot az átlagmagassággal kapcsolatban: [link]

A magasságod is átlag körüli, ne aggódj!

2014. dec. 7. 20:52
 10/23 anonim ***** válasza:

hagyjad már ezt a táblázatot itt alíg 300 gyereket néztek meg,és az alapján vették ezt a számítást.

A táblázat alapján a 15 évesek 169 cm magasak lennének,a 16 évesek meg 173 cm magasak lennének,na már bocsi de ez igen alacsony lenne.Ha bemész egy középsuliba akkor az 15-16 éves korosztály sokszor már 180 cm fele kacsingat,vagy magasabb is akár.

Ha 13 éveseket nézel meg akkor bizony ott is 162-168 cm magasak.Igen alacsonyak mindig is lesznek de ma már 12 évesek szoktak 155 cm magasak lenni.

2014. dec. 11. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!