Hogyan lehet az, hogy 16 évesen még mindig nem szőrösödött be a hónaljam? Hová kell fordulnom ilyen ügyben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok késõn érõ. A péniszemen már nagyon erõs szõrzet van, 12 éves korom óta szõrös. 170 centi körül vagyok, 61 kilós. A péniszem 18 centi. A hangom is már mély, spermám is van már 13 éves korom óta. A hónaljamon meg csak nagyon gyenge pihék vannak, csak nagyon nagyon közelrõl, nagyon erõs fényben látszik pár nagyon kicsi kis pihe. Ilyen ügyben hová fordulhatok?2015. febr. 2. 16:48
11/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szőke, de alacsony se
2015. febr. 8. 19:55
12/17 szamo77db válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod! És nem kell sehová fordulni vele! Miért olyan sürgős?
13/17 anonim válasza:
Hát 170 cm 16 évesen mêg közép magasnak sem mondható,akkora vagy mint sok nő\csaj,és 13-14 évesek ekkorák mind fiúk,lányok terén.
Nem vagy szőrös típus ennyiről van szó.
15/17 A kérdező kommentje:
170 körül, alacsonyabb mint én. Amúgy elnéztem,nem 170 vagyok hanem 174
2015. febr. 23. 18:53
16/17 anonim válasza:
Jól mondod, kérdező! Nem vagy különösebben alacsony. Ha éppen 170 centi vagy, akkor is csak alig maradsz el az átlagtól.
Az átlagmagasságról itt olvashatsz:
A szőr miatt ne aggódj, biztosan ott is megjelenik nemsokára!
17/17 anonim válasza:
174 cm-rel pedig végképp nem vagy alacsony a korodhoz képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!