Mit tegyek? Normális az, hogy 15 éves léttemre nem szőrös a hónaljam?
Hát ha valóban csupasz akkor csak hónajszőr területén van későnérő,nekem 12 éves koromba már egy kevés volt,de nem voltam szőrős típus később sem lett dzsungel belőle.De azért 13-14 évesen már szokott lenni többnyire.
De nem baj,.
Amúgy meg nem feltétlenül kell azt borotválni sok férfi nem kisfiú nem borotválja,külföldön,európában amikor orvos műsort néztem hogy a strandokra mentek ki és fiataloknak adtak felvilágosítást hát egy csupasz hónajú 16-22 évest sem láttam.Ott nem szedik le sokan.Volt aki vizsgálatot is bevállalt altájékon,ki volt takarva de ott bizony nem volt az sem leszedved.
Most is ha elmész egy nyilvános zuhanyzóba,munkahelyibe hát nem igazán fogsz csupaszított péniszt sem látni,ki is röhögnék azokat.Ha dús a szőrzet akkor is egy kis olló vágással meg lehet oldani,rövidre szedni,nem is fogsz kipattogni és férfias látvány is megmarad+ a szőrzet borotválás után már másnap bújik is elő.
Én most is sok fiatalt láttam nyáron akik nem borotválták le a hónajukat,csak az is rövidre volt szedve szerintem,vagy csak nem voltak túl szőrős típusúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!