Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Ti hogy reagálnátok...

Férfiak! Ti hogy reagálnátok rá ha a barátnőtök elmondaná hogy gondjai vannak?

Figyelt kérdés

Két hónapja küszködök a Candida nevű gombával, egy hete kezdtük el az orvosommal a kezelését, diéta stb.

A jelenlegi párommal még nem volt szexuális életünk, de már nagyon szeretné és én is, és ő ezt tudja is.

Amíg ez a problémám nem múlik el, addig kizárt a szex. Már nem tudok milyen kifogást találni, de nagyon félek neki elmondani. És ne azt írjátok, hogy ennyit a bizalomról stb., de nagyon bennem van a para, mert eléggé ciki. 19/L

2015. febr. 1. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy maximálisan megérteném a helyzetet és kivárnánk a gyógyulási időt.

Azt javaslom ne nagyon halogasd tovább, mert az ha mindig előállsz valamilyen kifogásokkal, könnyen megbosszulhatja magát. Nincs ezen mit szégyelni, hogy így jártál. 28F

2015. febr. 1. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Csak félek hogy kiábrándító. :(

2015. febr. 1. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
"A jelenlegi párommal még nem volt szexuális életünk" Mitöl a párod??????
2015. febr. 1. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálnék belőle túl nagy ügyet, megértő lennék. Ki lehet bírni még azt a pár hetet. Anno a barátnőmmel - most már a feleségemmel - úgy jártunk, hogy valamelyikünk összeszedett valamit az egyik gyógyfürdőben. Mivel régóta jártunk már, így tablettával védekeztünk. A feleségem akkor még nem merte először elmondani, hogy gond van, mert félt a reakciómtól. Én tünetmentes voltam, csak az volt kicsit furcsa, hogy néhány hétig óvszerrel védekeztünk valami egyszerű kifogás miatt. Pár hét után újra óvszer nélkül szeretkeztünk, hamarosan megint előjött nála a probléma. Ekkor szólt a nőgyógyásza, hogy menjek el én is az urológiára, mert így csak adok-kapok játékot játszunk. Kiderült, hogy én is megkaptam a gombát, csak nálam tünetmentes volt. Pár év múlva vallotta csak be, hogy nőgyógyászati vizsgálat után csak pár héttel mert megkérni engem, hogy én is keressek fel egy szakrendelőt. Pedig egyből mentem, hiszen ez mindkettőnk érdeke. Szóval ha szereted és ő is szeret, akkor megértő lesz.
2015. febr. 1. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Legalább megérti, hogy miért halogatod a dolgot, akkor nem fogja sürgetni.
2015. febr. 1. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Ennyit a bizalomról!

Istenem ba**dmeg, a ki**szott párodról van szó, az élettársadról!

De tudod mit? Inkább ne is mond el neki, hazudott csak még pár hónapig, hátha addig sem múlik el!

És majd ha szakítani akarsz vele, akkor is hónapokig hazudozol neki? ...

2015. febr. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!