Növök/nőhetek még?
Figyelt kérdés
Nos 16 eves vagyok kb 171 cm de elegge keveslem ezt mivel a kozvetlen kornyezetemben minden velem egykoru magasabb es en emiatt kicsit rosszul erzem magam; Az uszas ugye nyujtja az izmokat nem tudom ez segithetne e, vagy valamilyen kulonleges taplalkozas vagy barmi, vagy legyek megelegedve mert meg noni fogok?2015. jan. 28. 20:58
1/8 anonim válasza:
Egy dolog van amitől növekedni lehet,ez az éjszakai minimum 8 órai alvás .Ekkor termelődnek azok a hormonok ,melyek a növekedést serkentik ebben a korban .
2/8 anonim válasza:
Az első válaszoló igazat mond, de ha többet alszol, akkor sem biztos hogy nőni fogsz, lehet hogy már befejezted a novest, viszont semmiképp se probalkozz mondjuk szerekkel, gyógyszerekkel, azok nem jók semmire, a 171 sem annyira kicsi, hogy gáz legyen belőle..
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, a szulok magassaga is befolyasolo tenyezo? Edesanyam inkabb alacsony apam pedig kb 168-170
2015. jan. 28. 21:24
5/8 anonim válasza:
Igen, számít a szüleid magassága, mert az ő génjeiket öröklöd. Még korábbi felmenők tulajdonságai is kiütközhetnek.
6/8 anonim válasza:
Nőhetsz még.De nem rossz az a 171.Én csak 165 vagyok :'(.De így is ismerek olyat,aki alacsonyabb nálam.Bármit megadnék,ha 171 lehetnék.
7/8 anonim válasza:
Kicsit alacsony vagy(sok srác 180-185 cm magas ebben a korban),de mivel apukád is alacsony ês a fiúkk többsêge vagy olyan magas lesz,mint az apja vagy kicsit magadabb így ha nősz is màr nem sokat.
8/8 anonim válasza:
szerintem már semmit nem fogsz nőni. Apád alacsony te is az lettél. Anyukád mekkora ?
Tesóid ?
Mióta nem nősz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!